:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ntv'nin otizmli çocuklar için düzenleyeceği geceye hangi ünlüler katılacak?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Tohum Otizm Vakfı'nın ''Otizmin Farkındayım, Onların Yanındayım!'' başlıklı bilinçlendirme kampanyası için ünlü isimler ve uzmanlar NTV’de buluşacak, otizmli çocuklara destek çağrısında bulunacak.



ÜNLÜLER OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN
NTV’DE BULUŞACAK
AYNI AKŞAM 7 EMMY ÖDÜLLÜ '”TEMPLE GRANDIN” FİLMİ TV’DE İLK KEZ NTV'DE GÖSTERİLECEK

15 Ocak Cumartesi;
20:00 BİRİ BANA ANLATSIN ÖZEL “Canlı”
20:15 TEMPLE GRANDIN “TV’de ilk kez” aynı anda HD-en’de
22:00 BİRİ BANA ANLATSIN ÖZEL “Canlı”
Bu anlamlı buluşma öncesi ise Colorado Üniversitesi Hayvan Bilimleri Bölümünde Doçent ve öğretim üyesi ve aynı zamanda otizmli bir birey olan Temple Grandin'in hayatını konu alan 7 Emmy ödüllü “Temple Grandin” filmi Türkiye'de ilk kez NTV ekranlarında gösterilecek. Film yüksek çözünürlük kalitesiyle aynı anda HD-en’de yayınlanacak (HD-en, D-Smart 116. Kanal).

ÜNLÜLER OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN BİR ARADA
[b]Can Dündar ve Gülay Afşar’
ın sunacağı "Biri Bana Anlatsın Özel" programında; Ajda Pekkan, Kenan İmirzalıoğlu, Tuba Büyüküstün, Beren Saat, Demet Evgar, Erkan Petekkaya, Engin Altan Düzyatan, Cansel Elçin başta olmak üzere birçok ünlü isim otizmli çocuklar için bir araya gelecek. Ajda Pekkan programda şarkı da söyleyecek.
Çocuk, ergen ve yetişkin psikiyatristi Prof. Dr. Yankı Yazgan, Ankara Üniversitesi Özel Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bülbin Sucuoğlu; Tohum Otizm Vakfı Kurucu Bşk. Mine Narin; Tohum Otizm Vakfı Kurucu Bşk. Yrd. Aylin Sezgin; sinema yazarı Sevin Okyay ve yazar Tuna Kiremitçi de geceye destek verecek diğer isimler...
TEMPLE GRANDIN TV’DE İLK KEZ EKRANDA- 20:15
Colorado Üniversitesi Hayvan Bilimleri Bölümü’nde akademisyen ve aynı zamanda otizmli bir birey olan Dr. Temple Grandin'in ilginç hayatını konu alan 7 Emmy ödüllü ”Temple Grandin” filmi Türkiye'de ilk kez NTV ekranlarında gösterilecek. Film yüksek çözünürlük kalitesiyle aynı anda HD-en’de yayınlanacak (HD-en D-Smart 116. kanalda). Geceyi baştan sona sunacak olan Can Dündar ve Gülay Afşar, özel gösterim öncesi konuklarıyla film hakkında konuşacak.
SMS yoluyla, banka hesap numaralarından ve program boyunca hizmet verecek çağrı merkezi aracılığıyla toplanacak gelir ise Tohum Otizm Vakfı’nın burs, farkındalık ve eğitim projelerinde kaynak olarak kullanılacak.
PROGRAM SÜRESİNCE BAÄžIŞ YAPILABİLECEK TELEFON, SMS ve BANKA HESAP BİLGİLERİ:
Sabit Hat: (212) 304 02 22
SMS: Tüm faturalı hatlardan Tohum yazıp 5290'a göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.
Internet: www.tohumotizm.org.tr
Banka hesap no:
Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Türkiye İş Bankası
TL Hesabı : 5055
Dolar Hesabı: 5056
Euro Hesabı : 5057
TEMPLE GRANDIN KİMDİR?
Temple Grandin, ABD'deki tüm çiftlik hayvanları tesislerinin üçte birinin tasarımını yapmış fazlasıyla yetenekli bir hayvan bilimci. Ayrıca otizm alanında tüm dünyada farkındalık yaratmak konusunda da oldukça iddialı. Çünkü Temple Grandin otizmli, biz diğerlerinin anlayamayacağı bir şekilde düşünüyor, hissediyor ve yaşıyor.
7 EMMY ÖDÜLÜ ALDI
HBO film, fark yaratan çalışmalarının ardından Temple Grandin'in hayatını film olarak ekranlara taşıdı. “Temple Grandin” filmi 62. Emmy Ödüllerinde En İyi Televizyon Filmi, En İyi Kadın Oyuncu (Claire Danes), En İyi Yönetmen (Mick Jackson), En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Julia Ormond) ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (David Strathairn) başta olmak üzere toplam yedi ödül aldı.
Yapım : 2010 /ABD/1 saat 48 dk
Tür : Biyografi, Dram
Yönetmen : Mick Jackson
Oyuncular : Claire Danes, Julia Ormond, David Strathairn, Blair Bomar, Charles Baker, Cherami Leigh, Catherine O\'hara, Gerry Robert Byrne, Barry Tubb, Jessica Wilson, Melissa Farman, Tamara Jolaine
Senaryo : Merritt Johnson, Christopher Monger, Temple Grandin (Kitap), Margaret Scarciano (Kitap)
Yapımcı : Anthony Edwards, Scott Ferguson, Dante Di Loreto
Görüntü Yönetmeni: Ivan Strasburg
Müzik : Alex Wurman
[/b]
Program eminim ki çok faydalı ve güzel olacak
Temple Grandin filmini izlemeyenler için ise şiddetle izlemelerini tavsiye ediyorum