:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yay 2011
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
16%20untitled.JPG

2011 yılı siz Yaylar için parasal konularda, genel anlamda geleceğinizi garanti altına almak adına geliştirmeyi düşündüğünüz veya geliştirmek için çaba sarfedeceğiniz bir dönem anlamı taşıyacaktır. Oğlak burcundaki Jüpiter, Yay burcunda olduğu kadar bol keseden himmet dağıtmadığından, bu süreçte genel olarak sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeye özen göstermeniz lehinize olacaktır. Eskisi gibi büyük harcamalardan kesinlikle uzak durmalı, yatırımlarda bulunmaya çalışmalı ve her şeyden önce yeteneklerinizi hayata geçirme konusunda istekli olmalısınız.
Yaşama karşı iyimser düşünmeye çalışmalı ama yeri geldiğinde belirli bir bütçe içinde hareket etmek gerektiğinde de sabırlı olmayı bilmelisiniz. En ufak bir şeyi kafanıza takarak, yaşamdan umudunuzu kesmek son derece yanlıştır. Önemsiz konulara vakit kaybetmek yerine, zamanınızı işiniz, maddi gücünüz ve sorumluluklarınızla alakalı konularda kullanmaya çalışmalısınız.
Eğer yaşınız gençse, işsizlik sorunu nedeniyle maddi gücünüz zorlanmakta ve ailenize yük olduğunuzu düşünmekte olabilirsiniz veya aileniz size baskı uygulayarak bir iş sahibi olmanızı isteyebilir. Kimileriniz bu süreçte işi hakkında oldukça mutsuz olduğu için birlikte çalıştığı patronları veya çalışan kişilerle anlaşmazlığa düşerek problem yaşayabilir. Fazlasıyla egosu yüksek bir patron nedeniyle canınız sıkılabilir veya üst yönetimden bir kişi kişisel kaprisleri nedeniyle ilerlemenize engel olabilir. Kendi işinizi yapıyor iseniz, hizmet götürdüğünüz kişilerle anlaşmazlığa düşebilir veya işinizi tam olarak tanıtmak zorluğu çektiğiniz için maddi açıdan refaha ulaşmanız güçleşmektedir.

YAY BURCU AŞK HAYATI
24 Ocak 2011 kendinizi dış dünyada kolayca ifade etme, ilişkilere kolayca girebilme, çekiciliğinizin artışı, ilişki kurmaya açık ve son derece iyimser bir dönem. Deneyimler geçirmeye isteklilik. 7 Mart tarihinden itibarense ilişkilerinizde dikkatli olmalı, kararsızlık, agresif tavırlar, sözel yönden uzlaşmazlık ve değişkenlik gibi olumsuz davranışlar göstermemelisiniz. Bu dönemde partnerinizle aranızdaki sorunları veya yapmak istediklerinizi konuşarak ılımlı bir şekilde halletmeye özen göstermelisiniz. YAY BURCU SAÄžLIK
30 Nisan-25 Mayıs iştah artışının getirebileceği kilo alımları görülebilir. Sağlığınıza özen ve dikkat göstermeniz halinde olumlu bir süreç. 1 Temmuz-19 Ağustos iş stresi ve fazla yoğunluğun getirdiği agresif tepkilerde bulunabilirsiniz.. 6 Ağustos-30 Ağustos mesleki konulardaki eğitim sürecinin getirdiği fiziksel yorgunluklar var.

YAY BURCU İŞ VE PARA HAYATI
24 Ocak-17 Şubat finansal konuları önemseme, paranın gerekliliği karşısında daha yoğun çalışma, parayı elde ederken zorluklar sizi beklemektedir.
4 Mart-9 Mayıs ve 18 Haziran-12 Temmuz arası, başkaları vasıtasıyla elde edeceğiniz gelirler konusuna önem verdiğiniz, destek beklediğiniz bir süreç. Ailenizle, eşiniz yada sevdiğiniz kişiyle olan ortak yaşamın getirdiği ihtiyaçların karşılanması adına paraya gereksiniminiz olduğu bir süreç.
1 Temmuz- 19 Ağustos mesleki konularda staj ve eğitim dönemi. Bir ustanın yanında veya birebir insanlara hizmet yoluyla pratikleştiğiniz, geliştiğiniz dönem. Bu süreçte patronlarınızla ilişkilerinizi ılımlı bir şekilde sürdürmeniz ve aşırı yoğunluğun getirdiği stres karşısında gerginliğe düşmemeniz faydalı olabilir. isteklerinizin kabulü için planlı, programlı hareket etmeniz gerekebilir. Eleştirel davranışlar, endişeler hissedilebilir.