:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ben bu yazıyı sana yazdım...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Az evvel yağmur yağdı buralaravirgul.gif ıslandı heryer.Rüzgar esti biraz.Ben de yağdım virgul.gifestim biryerlere... Kendimivirgul.gif ismini daha önce hiç duymadığım bir semtinvirgul.gif hiç görmediğim bir sokağında virgul.gif tanıdık olmayan yüzlerin arasında yürürken buldum.

Çok katlı olmayan virgul.gif pencerelerinden yaşlı teyzelerin baktığıvirgul.gif odun sobalarının hâlâ var olduğunu hatırlatan bacaların ve bacalarda tüten dumanların görüldüğüvirgul.gif eski ahşap evlerin olduğu bir yerdi burası.Karanlıktı virgul.gif ıslaktı.. Kaldırımları bile tenhaydı.Ama ben hiç korkmadım bu yalnızlıktan.Dahası hiç tanımadığım yüzlere gülümsedim.Bana gülümsemelerini beklemedim virgul.gif beni anlamalarını da.. Sadece gülümsedim.Hiçbişey düşünmedenvirgul.gifhiçbişey planlamadan... Geldiği gibi yaşadım sadece... Tuhaf tuhaf bakan yüzleri gördümvirgul.gifgeçtim.Aklımı kaybettiğimi düşünmeleri pek de umrumda değildi .

Yürüdüm....
Bir çocuk gördüm kaldırım kenarındavirgul.gif küçücük.Üzerinde yırtık bir elbisevirgul.gifelleri ceplerinde.Yüzünde çok şey yaşamışlığın izlerivirgul.gifbüyük bir adam edasında.Ama yinede çocuk kalbi işte virgul.gif yanında kırık bi oyuncakvirgul.gifgözünde tek damla yaş.İşte o an ağlamak geldi içimden virgul.gif bende ağladım.Hiç düşünmeden... Geldiği gibi yaşadım... .

Sürüklendi sonra bedenimvirgul.gifyağmurlar ıslattıvirgul.gifyağdı sonbahar yaprakları üzerime.Ben toprak kokusunu çektim içime virgul.gif bu huzur demekti. Çoktan koymuştum adını...

Yürüdüm sonra... Tek başımaymış gibi...

Aslında orda virgul.gif o semtte virgul.gif o sokakta virgul.gif o kaldırımlarda ben hep seni yaşadım."Şurda duran teyzeyi çok severdi belki "dedim virgul.gif "şurdaki adamvirgul.gif birlikte evlerin zillerine basıp kaçtığı en yakın arkadaşıydı belki " dedim virgul.gif bu bakkal amca da cikletlerini ondan hiç esirgemeyen bay iyi yürek olabilir.Şu evin merdivenlerinde koşturup durmuş olabilir virgul.gif şu teyzenin camını kırıp kaçmış virgul.gif şu kaldırımda ağlamış virgul.gif şurda uçurtma uçurmuş virgul.gif şurda koşmuş ve düşmüş... Olabilir... dedim. Binbir senaryo uydurdum virgul.gif inandım virgul.gif sonra tebessüm ettimvirgul.gifağladım... Üzülürken virgul.gif eğlendim de galiba ben...

Bugün bu yalnızlıkta virgul.gif daha önce hiç basmadığım bu kaldırımlarda virgul.giftanımadığım yüzler arasında.Ben hep seni yaşadım virgul.gif çocukluğunu geçirdiğin bu sokakta.


Şimdi yoksun virgul.gif olsun ...

Ben bu tenhalıkta bile seni andımvirgul.gif
ben kalabalıkta da seni an(mış)dım...



Ben bu günü virgul.gif ben bu yazıyı sana yazdım ....


[SIZE=2]Nazenin

[/SIZE]
Bugün bu yalnızlıkta virgul.gif daha önce hiç basmadığım bu kaldırımlarda virgul.giftanımadığım yüzler arasında.Ben hep seni yaşadım virgul.gif çocukluğunu geçirdiğin bu sokakta.

Mükemmel bir yazı,çocukluğumzu anımsatan...teşekkürler arkadaşım