:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Genç oyuncu kaza kurbanı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
(DHA) --Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan ve birçok dizide rol alan Onur Bayraktarvirgs.gif saat 00.30 sıralarındavirgs.gif 0-1 Karayolu Ünalan Mahallesi dönüşündevirgs.gif görgü tanıklarının iddiasına göre aşırı hızdan dolayı 34 VE 8293 plakalı Suzuki marka motosikletiyle bariyerlere çarptı.

Savrulan motosiklet daha sonra Nusret Aktan yönetimindeki 34 TCZ 56 plakalı taksiye çarparak devrildi.

Kazada başından ağır yaralanan Onur Bayraktar olay yerinde yaşamını yitirdi.

Onur Bayraktar'ın cesedi Haydarpaşa Numune Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Zülfü Livaneli'nin aynı adlı romanından tiyatroya uyarlanan ve Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi'nde oynanan "Leyla'nın Evi" oyunundan çıktıktan sonra Balat'taki evine dönerken Üsküdar'da motosiklet kazası geçiripvirgs.gif hayatını kaybeden Bayraktar'ın iş arkadaşları ve yakınları Bayraktar'ın cesedinin kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne akın etti.

Çok üzgün olan arakdaşları hastanenin içinde ve bahçesinde birbirlerine sarılarak ağladı.

File.ashx?FileID=408131

Yarın araba almaya gidecekti...

Televizyondan Bayraktar'ın ölüm haberini alan oyuncu arkadaşları ve yakınlarıvirgs.gif Bayraktar'ın yarın araba alacağını belirterekvirgs.gif "Çok iyi motosiklet kullanırdıvirgs.gif kazaya inanamadık" dediler.

Hastaneye gelen Onur Bayraktar'ın iki amcası "Bayraktar'ın yakınlarıvirgs.gif ölüm haberini televizyondan öğrendiklerini ve hemen hastaneye geldiklerini söyledi.

Amcasıvirgs.gif Bayraktar'ın motosikleti dikkatli kullandığını belirterekvirgs.gif "Demek ki kazanın dikkati falan olmuyorvirgs.gif Demek ki kaza olabiliyormuş" dedi.

Onur Bayraktar'ın son oyunu olan "Leyla'nın Evi"nin yönetmeni olan Nedim Saban da hastaneye geldi.

Bayraktar'ın ahlaklı dürüst ve sevilen bir oyuncu olduğunu vurgulayan Sabanvirgs.gif "Bizi bu olay çok üzdü. Son sahnesi bizi çok üzdü" diye konuştu.

Oyunlara her zaman motosikletiyle geldiğini vurgulayan Sabanvirgs.gif "İzmir ve Ankara'daki oyunlara bile motosikletiyle gelmiştivirgs.gif yarın araba bakmaya gidecekti" dedi.

Bayraktar'ın yakınları ve iş arkadaşları hastane bahçesinde kazanın şokunu uzun süre atlatamadı.

YARIN TOPRAÄžA VERİLECEK

Bu arada Bayraktarvirgs.gif yarın İstanbul Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Tiyatro Kare'nin oyuncularından Onur Bayraktar için yarın ilk olarak Akatlar Kültür Merkezi'nde tören düzenlenecek. Bayraktar'ın cenazesivirgs.gif Ortaköy Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Zincirlukuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.





Kaynak : CNN Türk

TWITTER’DA ONUR BAYRAKTAR YASI. MOTOSİKLET KAZASINDA YAŞAMINI YİTİREN GENÇ OYUNCU ONUR BAYRAKTAR, ÖLECEÄžİNİ ÖNCEDEN Mİ HİSSETTİ? BAYRAKTAR’IN TWITTER’DA YAZDIÄžI “NOTLAR” YÜREKLERİ DAÄžLADI. VE ONUR BAYRAKTAR’IN YAKIN AKKADAŞI NEDİM SABAN “İNTİHAR MI ETTİ” İDDİALARINA YANIT VERDİ!..

Dün gece motosiklet kazasında hayatını kaybeden Onur Bayraktar'ın twitter'a yazdığı mesajlarla sanki ölümünü önceden hissettiğini gösteriyor.


20 Kasım'da "Bir trafik kazası sonucu ölmek. Pardon kaza oldu" yazan Bayraktar 23 Kasım'da da "Hadi uyuyalım artık. Söz yarın uyanırız yine" ve "Yarın uyanırız diye bile söz verme. Gün gelir kalkamaz halde uyanamaz bedenin" notunu düşmüş.

Ve işte Onur Bayraktar’la ilgili yazılan notlardan bazıları:

nedimsaban: ne intiharı yahu? intihar edecekk adam bugün araba mı alır! evet onur bayraktar intihar etti çünkü tiyatro yapıyordu. leylanın evi bu akşam büyükçekmece oyunumuz iptal, ancak 28 kasım caddebostan kültür merkezi oyunlarımızı onurun anısına oynayacağız
doarutkay: dün gece ikiden beri hayatımın bir bölümü altüst oldu.Onur'umu kaybettim...ilk kez yaşıyorum bunu.sözler yok oldu.ben bi süre yaşamıyorum
[b]esinovet: [/b]Onur Bayraktar'ın twitter da yazdıkları çok garip. İnsan ölümü hissediyor sanırım. SadSanırım sessizlik zamanı: Onur Bayraktar; "'yarın uyanırız' diye bile söz verme. gün gelir, kalkamaz halde uyanamaz bedenin."
[b]ozguraras: [/b]Onur Bayraktar Sad mekanin cennet olsun...
[b]mesutyar: [/b]Ve genç bir ölüm.Kapalıçarşı'da "Timur" olarak hakikaten sağlam bir oyunculuk performansı çizen Onur Bayraktar kardeşim,mekanın cennet olsun
AhuSen: Oyuncu Onur Bayraktar,gecirdigi motosiklet kazasi sonrasi yasamini yitirdi.Vefati oncesi,Twitter'a yazdiklari manidar... Mekanin cennet olsun
[b]krmz_06: [/b]Onur Bayraktar mekanin cennet olsun...
[b]aysuakyildiz: [/b]onur bayraktar... ölümüne inanamadığım 2. kişisin sen... ikinizide trafik kazasında kaybettim...
[b]demetblossey[/b]: Hayat Bazen Mutluk Bazen Hüzün Bazen Sevinc Bazen ÖLÜM....Mekanin Cennet Olsun Onur Bayraktar....

Kaynak: Ucankus
GENC YAŞTA HAYATINI KAYBEDEN ONUR BAYRAKTAR, SON YOLCULUÄžUNA GÖZYAŞLARIYLA UÄžURLANDI.

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç oyuncu Onur Bayraktar için Akatlar Kültür Merkezi'nde bir tören düzenlendi.
Duygulu anların yaşandığı törene, genç oyuncunun ailesinin yanı sıra oyuncu arkadaşları ve çok sayıda hayranı katıldı.
İstanbul Üsküdar D-100 Otoyolu'nda motosikletiyle gece yarısı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden genç oyuncu Onur Bayraktar son yolculuğuna uğurlanıyor. Genç oyuncu için ilk tören sabah saatlerinde Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Törende genç sanatçının yakınları tek tek sahneye çıkarak Bayraktar ile yaşadıkları güzel anıları paylaştı.
Onur Bayraktar'ın annesi Fevziye Bayraktar, babası İnşak Bayraktar ve tiyatrocu arkadaşları tören boyunca gözyaşlarına hakim olamadılar. Bayraktar'ın 15 yıllık arkadaşı olduğu bilinen Doğa Rutkay yaptığı konuşmada zor anlar yaşadı. Rutkay, Onur Bayraktar'ın çok iyi bir arkadaş olduğunu beraber birçok tiyatroda oynadıklarını, üç gündür üç saatlik uyku ile durduğunu ne diyeceğini bilemediğini söyledi. Doğa Rutkay daha sonra sanatçının annesinin yanına gidip boynuna sarılarak ağladı.
Cenaze töreni bitiminde ailesi ve sanatçı dostları arkadaşlarının naşının başına gelerek son kez vedalaştılar. Sanatçının annesi tabuta sarılarak oğlundan ayrılmak istemedi. Babası da tabutun başına gelerek oğlu ile vedalaştıktan sonra ayrılırken bir anda kendini kaybederek yere düştü.
Onur Bayraktar Ortaköy Camii'ndeki cenaze törenin ardından toprağa verildi.
Haberlerde izleyedim, arkadaşlarının yaptığı yorumlar içimi dağladı resmen.. Dostluk öyle birşeymiş demek ki.. Yaşayamamışız biz ..
Evet.. Ben cok etkilendim ya.. genc yasta ve oyunculugunu cok begenirdim.. Mekani cennet olsun
Amin canım insallah