:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Biz Olmayınca Mazi…
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Biz Olmayınca Mazi….


Seni sevdiğim için kendimi çok suçladım. Uzun zaman affetmedim üstelik! Oysa yürekvirgul.gif ne zaman ve kimi seveceğinin kararını tek başına vermiyordu.

115C28EFFA664ABD28C876AE8D1.jpg

Kaç yıl geçtivirgul.gif artık saymıyorum ama bir ömür ederdi aşkımız. Şimdi sadece sahipsiz bir vedayızvirgul.gif sokaklarda rüzgar estikçe evlerin duvarlarına vurarak yalpalıyoruz.

İçim acıyor bazenvirgul.gif insanım bazen öfkeleniyorum bile! Biri seni soruyor meselavirgul.gif cevapsız kalıyorum. Unutup unutmadığımı merak ediyorlar. Bilmem! Unutmaktan ne anladığına bağlı yanıtı!
O kadar uzun yıllar birlikte yaşamışız kivirgul.gif o kadar birlikte yaşlanmışız ki; senin adın bensizvirgul.gif benim adım sensiz anılmıyor bu civarda. Bir saymışlar sevdiklerimiz bizi. Oysa şimdi biz ayrıyızvirgul.gif sevdiklerimiz de mecburen ikiye ayrılmış gibi.

Demek her şey bizimle güzelmiş. Biz olmayınca keyfi kalmadı mazidekilerinvirgul.gif o zamanın dostlarınınvirgul.gif hatta esprilerin…
Kıyıya vuran bir dalga gibivirgul.gif zaman zaman vuruyorsun burnumun direğine. Yüksekten düşer gibivirgul.gif bir an kalkıyor içimvirgul.gif sonra geçiyor. Acının son kullanma tarihi var demek fakat sızı bir ömür sürüyor.

İnsan neye üzüldüğünü de bilmiyor. Bir şeye kahrediyorsun ama neye? Geçen vakte yanmadım hiçvirgul.gif en azından şimdilikvirgul.gif hala yaşım idare eder durumdavirgul.gif ondan olmalı! Hala büyük aşklara inancım var ve hala aşka vurgunum.

Sevda dediğin o büyük nehrinvirgul.gif insanın üstüne çağlamasını seviyorum. Nefessiz kalıyorsunvirgul.gif boğuluyorsun ama mutlusunvirgul.gif ne garip değil mi?
“Beni boş vervirgul.gif sen anlatvirgul.gif neler yapıyorsun?” diye yazmak isterdim şimdi. Eskisi gibi mektuplar gidip gelseydi aramızdavirgul.gif kim bilir ne büyük heyecan olurdu? Baksana düşünürken bile gülümsediğime göre…

Seni sevdiğim için uzun zaman kızgındım kendime. Sonra aklım başıma geldivirgul.gif affettim. Seni ya da başka birinivirgul.gif böylesine sevebildiği için gurur duydum kalbimle. Ne önemli bir tecrübeydivirgul.gif birini böyle sevebilmek. Başımı okşadım elimle ve dedim ki: “Aferin kızımvirgul.gif aferinvirgul.gif böyle devam et! Yaşamın en büyük ödülüdür sevmek. Aşkın acısını da çekecek gücün olsunvirgul.gif vazgeçme! Bir daha yıkılvirgul.gif bir daha sev! Aşktan korkarakvirgul.gif kaçarakvirgul.gif inanmadan yaşamak hayat değildir. Onun adı yaşarken ölmek!”


Candan Ünal