:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bayram GeLdi , Sen Yoksun !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Çocukken bayramlar daha keyifliydi. Şimdi hep bir yanım hüzünvirgul.gif pek çok insan da benim gibi… Kaybettiklerimizivirgul.gif emanet ettiklerimizivirgul.gif özlediklerimizi hatırlatıyor bayramlar..

Yine bayram geldi ve sen hala yoksun! Yokluğunun kaçıncı günündeyimvirgul.gif artık saymadığım için bilmiyorum. Şimdi buralarda olmalıydın aslında!
Sabah uyanıp hazırlanırdım. En güzel kıyafetlerimi giyerdimvirgul.gif saçlarımı tararvirgul.gif makyajımı yapardım. Kahvaltı hazırlardım şatafatlıvirgul.gif çayı demlerdim. Gelip elini öpmek isterdimvirgul.gif sen öptürtmezdin. Alnıma hafif bir buse kondururvirgul.gif sıkıca sarılırdın. Bayramlaşırdık keyiflevirgul.gif senin yanında olmanın huzurunu yaşardım.Gözlerim ışıldardı mutlakavirgul.gif yüzümden gülücük eksik olmazdı. Etrafa mutluluk saçardım. İki dirhem bir çekirdek giyinmişvirgul.gif çıkardık sokaklara. Ortaköy’e giderdik belkivirgul.gif Boğaz’da yemek yerdikvirgul.gif vapura binerdik. Martılara simit atardık.


Ben çocuklar gibivirgul.gif ne görsem yolda tuttururdum al diye! Sen biraz şakavirgul.gif biraz ciddi kızardın. Yine de dayanamazdın. Bir elimde pamuk şekerivirgul.gif diğerinde çiçeklervirgul.gif girip koluna caddeler boyu yürürdüm. “Hiç büyümeyeceksin” derdin gülerek. Gerçekten büyümemi ister miydin diye düşünürdümvirgul.gif tüm yüzüme yapışan pamuk şekerinden ısırırken.

Dostlar aranırdıvirgul.gif ziyarete giderdik. Akşamı en sevdiğimiz insanlarla geçirirdik. Gülervirgul.gif eğlenir ve bayramın tadına varırdık. Sonra eve dönerdik. İçimiz tutuşmuş gibivirgul.gif hasretle öpüşürdük kapı ağzında. Kendimizi yatağa zor atarvirgul.gif sabaha kadar sevişirvirgul.gif sohbet edervirgul.gif kahve içer ve yine sevişirdik. Sabah olunca gidip güzel filmler alırdık. Evde pijamaları giyipvirgul.gif mısır patlatırdık. Akşam olunca eğlenmeye bir mekana giderdik. Burada olmalıydın yanivirgul.gif bayramın tadı öyle çıkardı.

Tatilde olmanın keyfini yaşardık. Geç saatlere kadar kahvaltı masasından kalkmadanvirgul.gif gazete okurduk. Sen söylenirdinvirgul.gif bozuk katlanmış ve dağılmış gazeteler için. Ben içten içe gülerdim. Sevgini ve ilgini belli etmeninvirgul.gif bazen kızgınlığında olduğunu bilirdim. Moda’da salep içmeyevirgul.gif Kadıköy’de sahafları dolaşmayavirgul.gif Bağdat Caddesi’nde ıslak hamburger yemeye giderdik. Eve yorgun argın dönervirgul.gif televizyon seyrederken koltukta uyuyakalırdık. Gözlerimi aralardımvirgul.gif saate bakardım. Kalkıp seni uyandırmaya çalışırdım. “Bırakvirgul.gif burada uyuyacağımvirgul.gif yatağa gitmeyeceğim” derdin. Üstünü örtervirgul.gif yine yanındaki koltuğa kıvrılırdım.

Bayram geldivirgul.gif sen yine yoksun! Benim boynum bükük. İçimde garip bir hüzün var. Şimdi herkes ailesiylevirgul.gif sevgilisiyle yollara dökülecek. Sevilenlervirgul.gif akrabalarvirgul.gif aileler gezilecek. Ben ve benim gibilervirgul.gif ıssız bir ada gibi tek başımıza yürüyeceğiz yollarda. Gidilecek yerlere hep yalnız gideceğiz ve sadece belki bayramda kıskanacağız çift olanları.


Bayram geldivirgul.gif sen yine yoksunvirgul.gif uzun zamandır her bayramda olduğu gibi…..


Candan Ünal
Ben ve benim gibilervirgul.gif ıssız bir ada gibi tek başımıza yürüyeceğiz yollarda. Gidilecek yerlere hep yalnız gideceğiz ve sadece belki bayramda kıskanacağız çift olanları.

Keşke evimde,denizimle,dalgalarımla,gecemle..yıldızlarımla beraber olabilseydim.En yanlız bayramımı İstanbul'da geçireceğim.El ele yürüyen çiftlere imrenerek bakacacağım.Penceremde sade kahvemle yarenlik edip,bitter çikolataya özlem duyarak..
Çok duygulu bi yazıydı canım arkadaşım,sevdiklerimizin yanında bir bayram geçirebilmek ümit ve dileğiğle,çok teşekkürler.
Ben Geciremiyorum Maalesef ...