:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dolmuşta genç kıza yer verdin cinayeti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Dolmuşta genç kıza yer veren iki kişi kendilerinivirgs.gif “Neden yaşlı kadına değil de genç kıza yer verdiniz” diye eleştiren Semih Zorlu’yu bıçaklayarak öldürdü.



Dolmuşa bir genç kız ile bir de yaşlı bir kadın bindi. Dolmuşta bulunan Recep G. (23) ile arkadaşı Emrah C. (24)virgs.gif genç kıza oturması için yer verdiler. Sinirlenen evlivirgs.gif bir çocuk babası Semih Zorlu (34)virgs.gif “Neden yaşlı kadına değil de genç kıza yer veriyorsunuz” deyince tartışma çıktı. Kavganın büyümesiyle dolmuştan inen iki arkadaşvirgs.gif Zorlu’yu tartakladı. Recep G. üzerinde taşıdığı sallama diye tabir edilen bıçakla Zorlu’yu kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Polisvirgs.gif kaçan saldırganlar için çalışma başlattı. Ancak görgü tanıkları saldırganları tanımayıncavirgs.gif işyerlerin kameraları incelendi. Bir kuruyemişçinin önünden geçerken 2 saniyelik görüntüleri saptanan ve kimlikleri tespit edilen saldırganların evlerine baskın yapıldı. Yakalanan Recep G. ile Emrah C. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emrah C.’nin iki gaspvirgs.gif oto hırsızlığı ve bir yaralama suçundan sabıkası olduğu bildirildi.

11884693.jpg
Böyle bir ruh halini analiz etmek lazım.Bunlar hasta ruhlu insanlar,cezaevine girselerde çıktıklarında aynı eylemleri yine yapıcaklardır.Önce tedavi,sonra cezaevi...Cana kıymak inanamıyorum.