:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cüppeli Jet Fadıl
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
WOW Otel'de 3 gün süren ve 41 ülkeden 300'den fazla din adamının katıldığı "Uluslararası İnsanlığa Hizmet Sempozyumu" sona erdi. Sempozyumun son günü düzenlenen ödül törenine yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Katılımcılarvirgs.gif tören öncesinde otel önündeki boş arazide topluca namaz kıldı. Törene İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğluvirgs.gif Cübbeli Ahmet lakaplı Ahmet ünlü ve Osmanlı hanedanı üyelerinden Orhan Osmanoğlu da katıldı. Ustaosmanoğluvirgs.gif güvenlik önlemleri altında salona alındı. Tekerlekli sandalyeyle salona getirilen Ustaosmanoğlu'nun getirildiği sırada basın mensupları arasında arbede yaşandı. Ustaosmanoğlu'nu görmek isteyen kalabalık yapılan anonslarla uyarıldı. Oturduğu yerden ayağa kalkarak Ustaosmanoğlu'nu cep telefonları ile görüntülemek isteyen konukların oturmaları istendi.

CÜBBELİ SERT KONUŞTU

Törendevirgs.gif Mahmut Ustaosmanoğlu'na 'İslam'a Üstün Hizmet' ödülü verildi. Ahmet Ünlü de bir konuşma yaptı. Ünlüvirgs.gif "İki gün önce 'Mahmut Ustaosmanoğlu ve Yusuf El Kardavi'nin ismini istismar ediyorlar' diye haber yapanlar bugün 'Katıldılarvirgs.gif yemek yediler' diye haber yaptılar. Yüzsüzlervirgs.gif utanmazlarvirgs.gif Allah hayâ versin." diye konuştu. Törendevirgs.gif Mahmut Ustaosmanoğlu'na 'İslam'a Üstün Hizmet' ödülü verildi. Ustaosmanoğlu'na ödülünü Eş Şeyh Halid Sey¤¤¤¤ah Rahmani verdi.

CÜBBELİ SARIKLI JET FADIL

'Jet-Fadıl' olarak tanınan işadamı Fadıl Akgündüzde sempozyuma katıldı. Cübbe ve sarıkla salona gelen Akgündüzvirgs.gif "Bu giyim tarzı bizim özümüz. Bu sadece bir cematin giyim tarzı değildir. 42 ülkeden gelen İslam alimi bu şekilde giyiniyorlar. " diye konuştu. Gazetecilerin ısrarlı sorularına karşıvirgs.gif böyle bir gecede iş konuşmak istemediğini dile getiren Akgündüzvirgs.gif sempozyuma katılması ile ilgili de "Bütün cemaatlere saygılıyım. Bütün cemaatlere gidip geliyorum. Bütün Müslümanların da bunu yapması lazım." diye konuştu

Hasan YILDIRIM - İstanbul - DHA (Doğan Haber Ajansı)
Çok normal ya..günün trendi cüppe..ha Fadıl giymiş,ha Fazıl ne farkeder..