:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu yüzden ayrıldık…
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
The_Story_Of_A_Girl_ii_by_retr0spect.jpg

İnsanın kaç rengi var değil mi? Bir insan aslında ne kadar çok melodidir. O yüzden belki de bu kadar karmaşıkvirgs.gif bu kadar derindir.
Biz seninle ayrıldık çünkü birlikteyken de örtmedi sevgimiz yalnızlığımızın üstünü. Kendimizi hep tek hissettik. Yalnızlığın soğuğu yerleşmişti ellerimizevirgs.gif birbirimize doku...nurken üşüdük.
Birlikte çok renkliydik. Sen daha gri tonlarını seçmiştinvirgs.gif bildiklerini anlatırken gözünde parlayan mavileri saymazsak. Ben mordan açıyordum çiçeklerimivirgs.gif eflatunuvirgs.gif kırmızıyı da gösteriyordum. Birbirimizde olmayan renklere sahiptik ama karışınca siyahı bulduk; bu yüzden ayrıldık…
Rüyalarımız aynı değildi. Sen başka masallara inanıyordun. Benim hikayelerim gerçekçiydi. Doğrularımız birbirine benzerdi aslındavirgs.gif tavırlarımız farklıydı. Sen daha çok şaşırırdın dünyayavirgs.gif ben soğukkanlıydım.
Sen bir düşe inanmıştınvirgs.gif onun peşinde yürüdün. Ben baktım manzaraya güldüm; bu yüzden ayrıldık…İkimiz de geceleri severdik. Kitap okumayı tercih ederdik akşamın karanlık saatlerinde. Sessizliğimizi bozardı benim sorularım. Okuma ışığının soldan gelmesi gerektiğine inanırdınvirgs.gif ben her ışıkta okumaya alışıktım. Yarısında keserdim bir cümleyivirgs.gif anlattırırdım sana sendeki dünyayı. Nasıl keyifli olurdu sohbetlerimiz. Ben öğrenciydimvirgs.gif sen öğretmen ama öğretmek için daha çok bilmeye ihtiyacın vardı; gittin.

Bu yüzden ayrıldık…
Böyle sevilmeye alışık değildin. Bendeki coşku ve heyecan hoşuna gidiyordu elbette ama ruhun yaşlıydı. Pervasızlığımavirgs.gif dik duruşuma hayrandın ve en çok onları kaldıramıyordu yüreğin. Sen daha sakin sevdaların adamıydınvirgs.gif bunca telaşın ortasında yaşayamazdın. Şarkıdaki gibivirgs.gif beni uzaktan sevmeyi istedin ve seni öyle uzaktan sevmemi!

Aşkımızın büyüklüğüne de inandın aslındavirgs.gif gerçekliğine de; sadece taşıyamadın.
Bu yüzden ayrıldık…

Yazar: Candan Ünal