:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Malatya-Kayseri kara yolu ulaşıma kapatıldı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Malatya Kayseri kara yolu bölünmüş yol çalışması nedeniyle ulaşıma kapandı.
Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki bir çok ilin İç Anadolu Bölgesi ile bağlantısını sağlayan D-300 ya da diğer adı ile Malatya Kayseri karayolu bölünmüş yol çalışması nedeniyle ulaşıma kapandı.

Darende ilçesi yakınlarındaki Gümüşlüdere mevkisinde bölünmüş yol çalışması güzergahında bulunan kayaların dinamitle patlatılması nedeniyle karayolu ulaşıma kapatıldı.

Çalışma sırasında ilçede anonslar yapılarak vatandaşların tedirgin olmaması konusunda uyarılar yapıldı. Polis de karayolunu tutarak araçların geçişini engelledi.

Karayolunun Darende-Gürün arasındaki belli bir bölümünün yapımını üstlenen yüklenici firmanın sahibi Süleyman Hamurcuvirgs.gif gazetecilere yaptığı açıklamadavirgs.gif 13 ton patlayıcı kullanarak yeni güzergahın oluşturulması için kayaları patlattıklarını söyledi.

Malatya şehir girişi ve çıkışı ile Darende ilçe girişinde trafik polisleri vatandaşları yolun kapalı olduğu konusunda bilgilendirdi. Yola devam etmek isteyenlervirgs.gif alternatif güzergahlara yönlendirildi.

Yolun yaklaşık 6 saat kadar ulaşıma kapalı olacağı kaydedildi. İş makineleri dinamit patlatılan alanda çalışmalara başladı.