:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yankesiciler Camilere Dadandı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Kartal Rahmanlar'da bulunan Atalar Merkez Cami'de de benzer bir olayın yaşanması sonucu abdesthanedeki güvenlik kameralarını inceleyen Anadolu Yakası Güven Timleri Amirliği'ne bağlı polislervirgs.gif zanlıların eşgaline ulaştı. İki ayrı camide olan hırsızlık olaylarını aynı zanlıların yaptığı ortaya çıktı.

Küçükyalı Cami'nde dün ilkindi namazına mütakiben cenaze namazı kılınacağı bilgisini alan sivil polislervirgs.gif cemaatin arasına karıştı. Caminin avlusundaki iki zanlıyı gören ekiplervirgs.gif zanlıları takibe aldı. Hırsızları abdesthaneye girerken yakalayan Güven Timlerivirgs.gif K.B. (34)virgs.gif Ş.T.'yi (30) gözaltına aldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINDA...

Kartal Rahmanlar Atalar Caddesi üzerinde bulunan camide yankesiciler tarafından cüzdanı çalınan İsmail Demirci zanlılardan şikayetçi olurkenvirgs.gif cüzdanının çalınma anı abdesthanenin güvenlik kamerasına takıldı.

Kamerada hırsızlardan K.B'nin öncelikle ceketini astığı ama daha sonra yerini beğenmeyip oradan aldığı görünüyor. İsmail Demirci'nin abdest almak için ceketini çıkartıp astığını gören zanlı oraya doğru yöneliyor. Demirci abdest almaya başladığında K.B hırsızlığı gerçekleştirirken de arkadaşı Ş.T ceketini asarmış gibi yapıpvirgs.gif perdeleme yapıyor. İşlerini bitiren pişkin hırsızlarvirgs.gif abdesthaneden çıkarken cemaate selam veriyor.

BAÄžIŞ PARALARINI ÇALAN ZANLI SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Öte yandan Maltepe Merkez Cami'ni her cuma namazının ardından toplanan yardım paralarını çalan hırsızvirgs.gif güven timlerinin ısrarlı takibi sonucu yakalandı. Verilen eşgal üzerinde yakın takip başlatan ekiplerin hırsızı yakalamasıvirgs.gif MOBESE kameralarına saniye saniye yansıdı. Paraları çalıp kaçmaya başlayan hırsızı güven timleri kısa bir kovalamaca sonrası yakaladı. "Pişmanım. İşsizdim bu yüzden yaptım. Utanıyorum" dediği öğrenilen H.A polis tarafından ifadesi alındıktan sonra Kartal Adliyesi'ne sevk edildi.

Ramazan EÄžRİ İSTANBUL-DHA (Doğan Haber Ajansı)