:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yalova İskelesi'nde bir kaza daha: 7 yaralı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
YALOVA İskelesi'nde bu gece bir feribot kazası daha yaşandı. Pendik'ten hareket eden Fatih Sultan Mehmet Feribotu'nun Yalova'da iskeleye çarpması sonucu iniş hazırlığı yapan aralarında Yalova Sosyal hizmetler İl Müdürü Serap Şenocak'ın da bulunduğu 7 yolcu yaralandı.


Yalova İskelesi'nde iki hafta içinde üçüncü kaza meydana geldi. İstanbul Pendik’ten bu gece saat 21.30’da hareket eden Fatih Sultan Mehmet Feribotuvirgs.gif saat 22.45 sıralarında Yalova İskelesi'ne yanaşırken kaza geçirdi. Henüz belirlenemeyen nedenle iskeleye çarpan feribotta iniş hazırlığı için tahliye kapısının önüne gelen 30-81 yaşları arasındaki Erol Vicadanvirgs.gif Selma Sayın Hosmanvirgs.gif Ahmet Cevdat Boravirgs.gif Hüseyin Mutluvirgs.gif İlker Tüpekvirgs.gif Altan Hoş ve Yalova Sosyal hizmetler İl Müdürü Serap Şenocak yaralandı. Feribotun yanaşmasından sonra yolcular görevliler tarafından tahliye edilirkenvirgs.gif yaralılar ambulanslarla Yalova Devlet ve Özel Atakent Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumum iyi oluduğu bildirildi. Yetkililer nedeni belirlenemeyen bir nedenle iskeleye çarpan feribotta ciddi bir hasar olmadığını açıkladılar. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

AYAKTAKİ YOLCULAR YARALANDI

Kaza sonrası tahliye edilen yolcularvirgs.gif feribotun hızlı bir şekilde iskeleye yanaştığını öne sürdüler. Bu arada yaralananların da bir an evvel inmek için feribot yanaşmadan iniş kapısı önünde toplanan yolcular olduğu bildirildi.

22 YOLCU YARALANMIŞTI

Yalova-İstanbul arasında yapılan deniz otobüsü seferlerindevirgs.gif geçtiğimiz 14 Eylül salı günü meydana gelen deniz otobüsü kazasındavirgs.gif Kartal’dan gelen Karamürselbey Deniz Otobüsüvirgs.gif dümenin kitlenmesi sonucu iskeleye çarpmış ve 22 yolcu çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

OTOMOBİLLE BİRLİKTE 3 KİŞİ DENİZE DÜŞTÜ

Yalova’da geçtiğimiz pazartesi günü meydana gelen bir başka deniz kazasında ise Yenikapı’dan gelen Kanuni Sultan Sülemeyman Feribotuvirgs.gif iskeleye yanaştığı sırada halatın kopması sonucu feribottan tahliye edilmekte olan bir araç denize düşmüştü. Üç yolcunun ölümden döndüğü kazada bir otomobil ise feribotun kapağında asılı olarak kalmıştı.