:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oğlumu koskoca dünyaya sığdıramadılar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
BURSA’da iki gün önce bıçaklanarak öldürülen ‘İrem’ takma isimli 28 yaşındaki Mesut Şaban Okan’ın travesti arkadaşları ve annesi Melek Okanvirgs.gif evininin önünde mum yakıp yollara gül bıraktılar. Acılı annevirgs.gif “Benim oğlum cinsel tercihi nedeniyle hep toplumdan itildi.

Okumak istedi okutmadılar. Koskoca dünyaya sığdıramadılar benim evladımıvirgs.gif bunlarla düşüp kalkan kişiler suçlu değil mi?” dedi.
Bursa’da internet üzerinden tanıştığı kişilerle cinsel ilişkiye giren Mesut Şaban Okanvirgs.gif iki gece önce Merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Mahallesi’ndeki evinde bıçaklanarak öldürüldü. Yapılan araştırmaların ardından cinayet şüphelisinin internetten tanıştığı 22 yaşındaki Emrah Şen olduğu belirlenerekvirgs.gif olay sırasında elini kesen şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Mesut Şaban Okan’ın annesi Melek Okan oğlunu doğduğu Balıkesir’in Bandırma ilçesine bağlı Edincik Beldesi’nde toprağa verdikten sonra Bursa’ya geldi. Öldürülen oğlunun evinin önünde gözyaşları döken Melek Okanvirgs.gif “Benim oğlum cinsel tercihi nedeniyle hep toplumdan itildi. Okumak istedi okutmadılar. Koskoca dünyaya sığdıramadılar evladımı. Oğlum suçlu da onlarla düşüp kalkan kişiler suçlu değil mi?” dedi.

Gökkuşağı Derneği Başkanı Öykü Evren ise Bursa’da 5 yılda 7 travesti cinayeti işlendiğini hatırlatarakvirgs.gif “Bu nefret cinayetleri bitmelivirgs.gif TBMM’de travesti cinayetleriyle ilgili olarak düzenlemeler yapılmalıvirgs.gif önlemler alınmalı” diye konuştu. 15 yıllık arkadaşı olan Mesut Şaban Okan’ın aşçı olmak istediğini belirten Öykü Evrenvirgs.gif travesti olduğu için bu isteğini yerine getiremedi diye konuştu.

Mesut Şaban Okan’ın öldürüldüğü evin önüne kırmızı karanfil ve güller koyupvirgs.gif mum yakarak bir saat boyunca eylem yapan 30 kişilik travesti grubu ‘Kurban olmak istemiyoruz’ diye slogan atıp dağıldılar.