:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Testereli tacizci: Çocuklarımı okula yazdıracağım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
ÇORUM’davirgs.gif sevgilisi 38 yaşındaki Miyase G.’nin oğlu 14 yaşındaki M.G.’yi elindeki testereyle tehdit ederek zorla cinsel ilişkiye girmek istediği suçlamasıyla tutuklanan kepçe operatörü 40 yaşındaki Murat Yıldırımvirgs.gif “Çocuklarım okula gidecek. Onları okula yazdıracağımvirgs.gif beni serbsest bırakın. Ailem benden ekmek bekliyor” diye savunma yaptı.

Evli ve 2 çocuk babası kepçe operatörü Murat Yıldırımvirgs.gif sevgilisi Miyase G.’nin Kale Mahallesi’ndeki evine gitti. İddiaya göre Yıldırımvirgs.gif kapıyı açıp annesinin evde olmadığını söyleyen ilköğretim 8’nci sınıf öğrencisi M.G.’yevirgs.gif içeri girdikten sonra cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi. Küçük çocuğun kaçmaya çalışması üzerinevirgs.gif Murat Yıldırım eline geçirdiği testereyle onu kovalamaya başladı. Kısa süre sonra sıkıştırdığı M.G.’nin eşofmanını çıkararak tecavüz etmeye kalkıştığı sıradavirgs.gif Miyase G. eve geldi. Sevgilisinin elinden oğlunu kurtaran annevirgs.gif polisi arayarak şikayetçi oldu.

‘AİLEM BENDEN EKMEK BEKLİYOR’

Çorum Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘cinsel istismar ve tehdit’ suçlarından hakkında 20 yıl hapis cezası istemiyle dava açılan Murat Yıldırım’ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Yıldırım katılırkenvirgs.gif mağdur M.G. gelmedi. Suçlamayı kabul etmeyen sanık Yıldırım kendini şöyle savundu:

“İşlemediğim bir suçtan dolayı tutukluyum ve mağdurum. Miyase farklı konularda bana kızdığı için böyle bir iftira attı. M.G. beni babası gibi bilirdi ve arkadaşlarına da sürekli olarak beni ‘Babam’ diye tanıtırdı. Ben de onu kendi çocuklarım gibi severim. Böyle bir şey yapmam mümkün değildir. İki çocuğum var. Çocuklarım okula gidecek. Ama ben olmadığım için kayıt yaptıramadılar. Çocuklarımı okula yazdıracağım beni serbest bırakın. Ayrıca ailem benden ekmek bekliyor” dedi.