:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Profesyonellerden güzellik önerileri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
96964312.jpg

MASKARALARINIZDAN SONUNA KADAR FAYDALANIN
“Maskaranız kuruduysa, bir bardak kaynar suda maskarayı bekletin ya da fırçanın ucuna biraz krem alarak birkaç defa maskaranın içine sokup çıkarın. Kuruma azalacak ve en azından o anlık işinizi görecektir.” -Suna Tensi, makyaj artisti.


41668984.jpg

KAPALI KAPILARI AÇIN
“Ojenizin kapağını açamıyor musunuz? Kapağın etrafına lastik dolayın ve tekrar deneyin.” -Julie Kandalec, manikürist.
OJENİZİ HIZLI KURUTUN
“Ojeyi sürdükten sonra tırnaklarınızı çok soğuk suda tutun. Soğukluk ojenin daha çabuk kurumasını sağlar.” -Bethany Newell, manikürist


54144379.jpg

KARIŞIK DALGALAR YARATIN
“En doğal görünümü elde etmek için saçınıza şekil verirken hem ince hem de kalın maşa kullanın. Bu, farklı kalınlıkta ve doğal dalgalar elde etmenizi sağlar.” -David Babaii, saç stilisti
KAŞLARINIZI BELİRGİNLEŞTİRİN
“Kullandığınız kapatıcıyı kaşlarınızın üstüne de sürüp, yukarı doğru dağıtın. Kaşlarınızın şeklinin belirginleştiğini göreceksiniz.” -Suna Tensi, makyaj artisti.


35000185.jpg

DUDAKLARINIZI BÜYÜTÜN
“Dudaklarınıza nane yağı sürün. Nane küçük bir alerjik reaksiyona yol açarak dudaklarınızın şişmesine neden olur.” -David Bank, dermatolog.


34443359.jpg

PARLAMAYI KONTROL ALTINA ALIN
“Çay, doğal bir matlaştırıcıdır. Cildinizdeki yağı azaltmak için yüzünüzü siyah çayla yıkayın ama durulamayın.” -Peter Kopelson, dermatolog


23800414.jpg

DUDAK BAKIMINI UNUTMAYIN
“Diş fırçanızla dudaklarınızı fırçalayın. Dudaklar hem doğal bir renk alır, hem hacim kazanır, hem de ölü derilerden arınır.” -Demet Altan, makyaj artisti.


23082532.jpg

DUDAKLARINIZI YUMUŞATIN
“Kurumuş ve çatlamış dudakları yumuşatmak için, bir çay kaşığı bal ile bir çay kaşığı şekeri karıştırarak dudaklarınızı ovun. Bir süre sonra dudaklarınız yumuşacık olacak.” Jeff, makyaj artisti.


61334918.jpg

KURU ELLERİ NEMLENDİRİN
“Bir limonun yarısını elinizin arkasında ovun. Limon, yüksek oranda sitrik asit ve C vitamini içerir, ki bu da doku üretimini harekete geçirir. Birkaç saniye yanma hissi olabilir ama buna değer.” -Macrene Alexiade-Armenakas, dermatolog


90075259.jpg

CİLDİNİZİ ARINDIRIN
“Cildinizdeki ölü derilerden kurtulmak için, Türk kahvesinin telvesi ile Bepanten’i karıştırarak yüzünüze uygulayın.” -Jeff, makyaj artisti.
HASSASİYETİ GİDERİN
“Batıklarınızla uğraştınız ve canınız acıyor. İki Aspirin’i ezin ve birkaç damla suyla karıştırarak macun haline getirin. Hassas noktaya sürün.” Peter Kopelson, dermatolog.


33738665.jpg

BURNUNUZA RÖTUŞ
“Işıltılı bir kremle burnunuzun tam üzerine dikey bir çizgi çekin. Bu tür ürünler aydınlatıcı ışığı yansıtır ve burnunuzun daha düz görünmesini sağlar.” - Tasha Reiko Brown- Jovel, makyaj artisti.
SİZE EN UYGUN ALLIK RENGİNİ BULUN
“Elinizi yumruk yaptığınızda kemiklerinizin aldığı pembemsi renk, size en çok yakışacak olan allık rengidir.” -Dustin Lujan, makyaj artisti.