:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ruj Kullanımının Püf Noktaları
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
26867877ac9.jpg

Dolgun dudaklar için rujunuzu nasıl sürmelisiniz?

Ruj ve parfümünüzü buzdolabında saklayın.. Böylece daha uzun zaman kullanabilirsiniz.. Ruj seçerken nelere dikkat etmelisiniz? İşte her zaman işinize yarayacak öneriler..

Asla dudaklarınıza test ürünü sürmeyin.. Bu hijyen bakımından uygun değil.. Bunu yerine rujunuzun rengini görmek için parmak ucunuza sürmeniz yeterli.. Parmak uçlarınızdaki renk dudağınızdaki renge daha yakın olur..

Eğer rujunuzun da uzun süre kalmasını istiyorsanız ilk olarak dadak kalemi kullanın. Dudak kenarlarınızı ve dudaklarınızı kalemle belirginleştirerek üzerine ruj sürün.

Dudaklarınızın daha yumuşak görünmesini istiyorsanız, likit rujlardan kullanın. Bu dudaklarınızı daha çekici ve yumuşak gösterir.

Dişlerinizin üzerine ruj sürmeyin.. Uygulamadan sonra işaret parmağınızla dudaklarınızın kenarlarını temizleyin, parmağınızla dudağınızın üzerinden geçin. Böylece rujunuzun fazlası dişlerinize bulaşmaz.

Dudaklarınızı birbirine sürtmeniz daha kırmızı görünmesini sağlayabilir. Ancak asla dudaklarınıza allık kullanmayın.

Ruj veya parlatıcıyı dudaklarınızın etrafını kalemle belirlemeden önce de uygulayabilirsiniz..

50'nin üzerindeki kadınlarda krem ruj mat ya da parlak rujdan daha iyi duracaktır. Nemli olanlarını tercih etmeleridaha iyi olur.

Eğer rujunuz düşündüğünüzden daha parlak görünüyorsa, rujunuzdan daha koyu bir dudak kalemi kullanabilirsiniz. Örneğin koyu kırmızı rujun altına kahverengi kalem kullanabilir ya da rujunuzun üzerini daha koyu parlatıcılı ile kaplayabilirsiniz. Bu ateşli görüntünüzü azaltacak.

Likit ruj dudaklarınızda uzun süre kalır. Rujunuzu sürerken kendi fırçasını kullanın. Dudaklarınızın normal sınırlarına sürün. Daha sonra üzerine parlatıcı sürebilirsiniz. Hassas özellikteki bu boyayı yüzünüz için de kullanabilirsiniz. Çabuk kurudukları için dağılmaz. Bu boyayı ilk önce nemlendirici uyguladıktan sonra allık olarak da kullanabilirsiniz. Nemlendirici boyanın daha kolay dağılmasını sağlar. Çabuk dağıtmak için pamuğunuzu hazır bulundurun.