:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: "ÖzGüRLüK" İstiyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Kalbim gözlerine takılıp düşerkenvirgs.gif yağmurlar yağıyordu bu şehre.
Mevsimsiz yağmurlar mevsimindeyim şimdi. Gözyaşlarımla yağmura bıraktığımvirgs.gif gözlerin değil mi? Yağmurlar bitince unutur muyum gözlerini?


Gözlerinin ışığıvirgs.gif ucu kalbimde yanan ateşin parıltısıdır ancak…Pervasız bakışlarının pervanesiyim. Öyle kaç bakışınla daha vurulur kalbim bilmem. Her bakışınla kanayanvirgs.gif ama bir türlü kanamadığım gözlerininvirgs.gif pervanesiyim.

Yağmurlu bir gecede sığındığım bir hüzzam şarkı kadar mahzun kalbim. Her hüzne karşılık bir umudum var benim. Umutvirgs.gif kara gözlerinde ki aydınlıktır sevgilim. Senden başlasamvirgs.gifsana gelsem vefalı mıdır gözlerin? Benden sana giden yolun sonunda virgs.gifsenden sana giden yolda kendimi arıyorum. Dursam gelir misin? Yürüsemvirgs.gifbekler misin ? Geri dönsemvirgs.gif ‘gelseydin’ der misin?smiley.gif

Hisleri tarifsiz kılanvirgs.gif sesleri suskunluğa kundaklayan gözlerindir. Gözlerine yaklaşırkenvirgs.gif uzaklaşan sen mi yoksa ben miyim? Hep uzakta mı biter yollar? Biri biter öteki mi başlar?

Zordur gözlerinivirgs.gifkalbimde saklamak.. Sende mivirgs.gif gözlerinde mi yüreğim?

Gözlerinde mi doğuyor sabahlarvirgs.gifgözlerinden mi batıyor güneş…. Bir önceki günden kalma sitemlervirgs.gif seher vaktinin ferahlığında kayboluyorsa gözlerini sevdiğimdendir ve seni sevdiğimdendir hüznü sahiplenişim.
Yağmurlu bir gecede sığındığım bir hüzzam şarkı kadar mahzun kalbim. Her hüzne karşılık bir umudum var benim. Umutvirgs.gif kara gözlerinde ki aydınlıktır sevgilim. Senden başlasamvirgs.gifsana gelsem vefalı mıdır gözlerin?
Seni sevmek aşkların en güzeli ...diye tamamlıyor şarkısını metruk meyhanenin yaşlı şarkıcısı.Yüzündeki her çizgide binlerce hatıra saklı,acısıyla tatlısıyla.O da çok sevmiş, çok sevilmişti ama,çektiği acılar yüzündeki derin çigilerde saklı.Şimdiki mutluluğu ise şarkısını tamamladığında duyduğu cılız alkış sesleri.
Güzel bi yazıydı,arkadaşıma teşekkürler.