:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Günün Ayeti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Müslüman erkekler ve müslüman kadınlar, mümin erkekler ve mümin kadınlar, taata devam eden erkekler ve taata devam eden kadınlar, doğru erkekler ve doğru kadınlar, sabreden erkekler ve sabreden kadınlar, mütevazi erkekler ve mütevazi kadınlar, sadaka veren erkekler ve sadaka veren kadınlar, oruç tutan erkekler ve oruç tutan kadınlar, ırzlarını koruyan erkekler ve (ırzlarını) koruyan kadınlar, Allah'ı çok zikreden erkekler ve zikreden kadınlar var ya; işte Allah, bunlar için bir mağfiret ve büyük bir mükâfat hazırlamıştırnokta.gif Ahzab( 33) 35
“ Ey iman edenler, sizden evvelki ümmetlere farz kılındığı gibi size de oruç farz kılındı. Korunun ki, takvaya ulaşın. ”
Bakara Suresi Ayet: 85
Gerçek şu ki, yetimlerin mallarını haksız yere yiyenler, karınlarına ancak ateş doldurmuş olurlar. Onlar çılgın bir ateşe gireceklerdir.

Nisa/10
Allah katında (makbul) tövbe, ancak bilmeyerek günah işleyip sonra çok geçmeden tövbe edenlerin tövbesidir. İşte Allah, bunların tövbelerini kabul buyurur. Allah, hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.
Nisa/17
Kim Allah'a ve elçisine isyan eder ve onun sınırlarını aşarsa, onu da içinde ebedi kalacağı ateşe sokar. Onun için alçaltıcı bir azap vardır.

Nisa/14
Sana iyilikten her ne gelirse Allah'tandır, kötülükten de sana ne gelirse o da kendindendir. Biz seni insanlara bir elçi olarak gönderdik; şahid olarak Allah yeter.

Nisa/79

Eğer dünyada ve ahirette Allah'ın lütfu ve rahmeti üzerinize olmasaydvirgs.gif içine daldığınız dedikodu yüzünden size kesinlikle büyük bir azap dokunurdu.
(Nurvirgs.gif 14)
“Kim zerre kadar hayır işlerse onu(n karşılığını) görür.”

Zilzâl sûresi (99) 7
“Doğrusu senin Rabbin hep gözetlemektedir.”

Fecr sûresi (89) 14
Allah(cc) razı olsun arkadaşım..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11