:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Merhaba, yine ben ASK..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba, yine ben ASK

Hani en son geldiğimde senden çok şey götürenvirgs.gif sende çok derin yaralar bırakanvirgs.gif ama o yüce olgunluğumdan sana aşılayan ben geldim. Kovma beni! Bana sahip çıkvirgs.gif gerçi hoş ne yaparsan yap ben yine de senin ruhuna bürüneceğimvirgs.gif senin yüreğinle besleneceğim. Ne yapayım elimde değil ben de tanrı kulu sayılırım. Yaratılışımdan ötürü bunu yapmak zorundayım. Yaşamam için güzel ve görkemli görünüp tatlı duygular aşılamam için senin yüreğini tatmam gerek. Yoksa AŞK diye bir varlık artık yok olurvirgs.gif yok olmamam lazım.
Bahar gibi güzelimvirgs.gif bahar gibi tazeyim her gelişimde. Bu yüzdendir gelmek için hep baharıvirgs.gif gitmek için Kasım`ı seçişim. Sen beni doyurdunvirgs.gif başka kalplere uğramamvirgs.gif başka ruhlara bürünmem lazımvirgs.gif işte bu yüzdendir gidişim.! Ama gidişime üzülme! Çünkü aslında ben giderken sana çok miras bırakıyorum. Sana yüce olgunluğumdan bırakıyorum. Olgunluk nedir? diye sorma sakın. Çünkü bir insan olgun oldukça öğrenir yaşamayı elindekilere değer vermeyi! Umud etmeyi öğrenir insan olgunlaştıkça. Ve aşka değer vermeyi!
Unutma gitmeyi ben seçmedim! Beni yıpratan gidişimi hazırlayan sen oldun her seferinde.. Benim değerimi bilmedinvirgs.gif bana kötü davrandın. İşte bu çark bu yüzden böyle dönmeye başladı. Benim diriliğimi yitirmemem için hep güzel büyülü kalabilmem için bana nazik davranman gerekiyorvirgs.gif incitmemenvirgs.gif beni zehirlememen gerekiyor. Yoksa diğer insanlara nasıl aşılarım kendimi? Nasıl paha biçilmez anlar yaşatırım? Yoksa bana aşıladığın zehirden aşılarım ben de diğer insanlara. Benim saf kalmam gerekiyor.
Bu kez sana sevmeyi öğreteceğim yani umarım bunu başarabileceğim. Eğer bu kez de beni incitirvirgs.gif zehirlersenvirgs.gif tekrar gitmem gerekecek. Ve bu gelgitlerim senin değer vermeyi öğrendiğin an`a dek devam edecek. Yorma beni kendini de! Çünkü ben bilmiyormuyum her gidişimde bıraktığım yaranın daha da derinleşip kapanmayacakvirgs.gif yok olmayacak izler bıraktığını? Bana inancını yitirmeye başladığını?
Unutma sen bana ulaşamazsın ancak ben gelip seni bulurum bir o kadar da firariyim ben! Bu yüzden de pes etme bana inancını yitirme. Sen istediğin ve bana nasıl davranman gerektiğini bildiğin sürece de sadık biriyim ben seni asla yanlız bırakmam..