:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Canımın Yaprakları ve İstanbul...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Canımın yaprakları diyen Kayahan’ı dinliyorum. Aklımdan çıkartmak için seni çok uğraşıyorum , inanılmaz çaba sarf ediyorum ama sanırım ki tenin aklıma geldikçe kokusundaki daveti hatırladıkça zor olacak. Sen mi bana uzaktın virgs.gifyoksa ben mi sana yasak? Aklımda binlerce tilkinin arasında dolaşan garip sorularla hala canımın yaprakları diyorum. Bir günah olduğunu biliyorum hayatımın günahıvirgs.gif ama nedense hala yasakların o müthiş heyecan seline kapılıp sana resmen ibadet ediyorum. Canım değilsinvirgs.gif hayatım da değilsin bunlar geçici şeyler sen ruhuma işleyen ve benimle birlikte eğer varsa cennete ve ya cehenneme gidecek olan bir parçasın. Küfür kıyamet içerisindeki bu girdapta kendimle baş başa. Kaç zaman oldu görüşmeyeli senin tenine dokunmayalı virgs.gifdudağının sıcaklığını hissetmeyelivirgs.gifkır saçlarını öpmeyeli.


Bana ulaşamadığını anlatan mesajını aldım teknoloji sağ olsun internet cabası. Telefon numaralarımı ve bana ulaşabileceğin ne varsa yazdım yolladımvirgs.gif mesajınız gönderilmiştir diye uyarım bile geldi. Nefret ettim klavyenin tıkırtılarından her karakterinden. Canımın yapraklarıvirgs.gif biliyor musun hala anlamıyorum bu karanlığın sebebini belki de sana yüklenişim ve isyanım bu yüzden. Bu yüzdendir belki bütün sarf ettiğim kelimeler. Seni seviyorum demesi bu kadar basit olsaydı anlamı kalır mıydı bütün yaşannların. Farkındayım ki kafiyeleri bile kuramıyorum virgs.gifşiir değil ki bu.


Yirmi kez dinledim ve hala dinliyorum “canımın yaprakları” uğulduyor kulaklarımda.
Hafta sonu ne yaptım biliyor musun sürekli gittiğimiz o çay bahçesine gittim tek başıma yol yordam mesken bilmeden kaybolmadan büyük başarı inanılmaz yağmur ve soğukluğa rağmen. İstanbul’un yabancısı olmaya alıştım artık ama lanetler etmekten kendimi alamıyorum. Ne olduysa bu şehirde oldu hala korkuyorum ve hala nefret ediyorum. Yeni evim iki parça eşya ama hiç gözümde değil. Depresyon kelimesi ne kadar moda bu aralar. Güçlü değilim anladımvirgs.gifgüçlü görünmek hayatın bana biçmiş olduğu bir rolden ibaret her şey. İçimdeki fırtınanın sebebi sen değilsin ama tuzu biberi oldun. İstediğim ise sadece huzur ve yanımda olduğunu bilmekti. Arayabilirim seni ama binlerce mazeret duymaktan ve bana mecburmuşsun gibi bahane araman bana göre değil. Yıkılmışlığımı kabul etmek ne kadar zor olsa da hala güçlüyüm. İzmir’i özledim Çankaya’nın rutubet kokan sokaklarınıvirgs.gif körfezin pis ama içime huzur veren kokusunuvirgs.gif bin bir kepazelik içindede olsa hala görkemli Alsancak’ıvirgs.gif uzaklığı ve kasvetiyle Narlıdere’sini bütün bu özlemişliklerimin arasında sen var ya tuzu biberi oldun özlemlerimin. Bana İstanbul’u sevdirecek tek insandın sen.

Mantıksızlıkla cebelleşiyorum duygusal tipik bir kadın olmak istemiyorumvirgs.gif yazılan günlüklerevirgs.gif ithaf edilen şiirlere hep gülmüşümdürvirgs.gif bu zayıflık mı sence. İmla kuralları umurumda değil. Günahlarımın arasında sen de varsın bunu BİL. Özledim bu bir gerçek. İfade edecek kelimeleri bulamıyorum aslında iş muhalefet ve başka bir şey olsaydı örneğin küfür biliyorsun ki belki de çok az kadında bulunan bir ustalıkla nağmeler gibi dökülüverir dudaklarımdan kelimeler.
Basitliğimi bağışla sitem değil bu yazdıklarım sana sanırım özlemi tarif etmekte pek usta değilimvirgs.gif yalan değil ama sanırım bir ceza bana bulunan bu lutuf.


Aldandım zannederim ki hayatımda ilk defa. Cümlelerimdeki uyumsuzluk buna ispat olsun sanavirgs.gif isyanım hayata değil yanlış anlama. Her mevsim yaşayacağım bir günah olarak kalmanı istemiyorum içimdevirgs.gif sen yaşannların tamamını unutvirgs.gifama hiç olmazsa saçımın rengini ve ya gözlerimi hatırla ne olur. Cezalandırmak sana göre değil biliyorum yufkadır yüreğin ama neden bu inat neden bu intizar. Gel desen yine yanıp gitmekvirgs.gif kavrulmak isterdim günahımla ama kaybolan zamanın hesabını sana sormadıkça ne fayda.

Anlamalıydım bu aşkın tutarsızlığını laf dinlemezliğinivirgs.gif bana son kez her zamankinden daha sıkı sarılmandan...