:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Öyle içimdesin ki.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Öyle içimdesin ki. Yanağımda dolaşan rüzgardan daha gerçek dokunuşların. Küçükvirgs.gif ürkekvirgs.gif kesik dokunuşlarınlavirgs.gif belki de her zamankinden daha yanımdasın. Yani öylesinevirgs.gif o kadar bensin ki. Ah nasıl anlatsam. Boşuna bu çabalarımvirgs.gif doğru kelimeleri aramalarım.
Ne kitaplar yazıyorvirgs.gif ne de sözlüklerde karşılığı var.

Yalnızca hissediyor insanvirgs.gif yaşıyor.

Kelimeler eksikvirgs.gif kelimeler yaralı. Kelimeler cılız.

Taşımıyorvirgs.gif anlatmıyorvirgs.gif tanımlamıyor bu duyguyu. Ben de.

Çok başka bir şey.
Sevginin ortasındavirgs.gif derin acılar hisseder mi insan? Aydınlık gülümsemelerin içinevirgs.gif hüznü yerleştirir mi durup dururken?
Gözlerine buğuvirgs.gif diline sitemvirgs.gif yüreğine buruklukvirgs.gif çöreklenir kalır mı asırlarca?

Gelmeyeceğini bildiği mektup içinvirgs.gif posta kutusunu hep aynı heyecanla açar mı? Dedim yavirgs.gif başka bir şey bu. Ne kadar yalnızsamvirgs.gif o kadar seninleyim şu günlerde. Belki de en baştavirgs.gif tutup seni en derinlere koydum diye oldu bunlar. Kimseler ulaşmasın diyevirgs.gif kimselerin bilmediğivirgs.gif bulamayacağı yollara götürdüm seni. En derinlerde tuttum. Bana sakladım. Derinevirgs.gif hep daha derine.

Seni yapayalnızvirgs.gif bir tek bana bıraktım. Paylaşamadım yanlış yaptım. Sana ulaşan yolları kaybettim diye bütün bu şaşkınlıklar. Kendimi oradan oraya vurmam. Sağımdavirgs.gif solumdavirgs.gif ne zaman dikildiğini bilmediğim duvarlara çarpmamvirgs.gif hiç görmediğim çukurlarla boğuşmam. Denizlerinvirgs.gif gürültüyle gelip vurduğu dehlizlerinvirgs.gif acılı duvarları gibiyim.

Duvarlarım yosunluvirgs.gif duvarlarım kayganvirgs.gif duvarlarımdan hiç tükenmeyen sular sızıyor. Tutunamıyorum. Renklerimvirgs.gif gün içinde değişiyor. Soluyorumvirgs.gif soğuyorum.

Güneş ulaşmıyor içerilerime.
Küfleniyorumvirgs.gif yaşlanıyorum. Yalnızlıklar peşimde. Dokunduğum her ıslak duvardanvirgs.gif pis kokulu bir yalnızlık bulaşıyor üstüme. Biliyorumvirgs.gif bütün bunlarvirgs.gif hep benim suçum.

Seni sakladığım yere ulaşamaz oldum. Yollarvirgs.gif gitgide uzadı ve karıştı. Ümidimi ısıtacakvirgs.gif parlatacakvirgs.gif kımıldatacak bir şeylere ihtiyacım var. Ah onun ne olduğunu biliyorum.

Sonu sana geliyor her cümlenin.
Her şeyin başında içinde ve sonundasın.
Bu değişmiyor.
Öyle içimdesin ki. Birden aklıma geldivirgs.gif tuttum sana bir mektup yazdım dün.

Çok mutluydum.

Gün içinde neler yaptığımıvirgs.gif nelere kızıpvirgs.gif nelerle mutlu olduğumuvirgs.gif tek tek anlattım. Mevsimlerin ve insanların nasıl karışık ve beklenmedik olduklarını yazdım.

"Yine zamansız yağmurlar" dedimvirgs.gif "Daha öncevirgs.gif hiç bu kadar zayıf değildi güneş ışınları" dedimvirgs.gif "Gerçekten buradaki şarkıları hiç öğrenmeyecekvirgs.gif bilmeyecekvirgs.gif söylemeyecek misin?" dedim. Çok uzun bir mektup oldu. Başından sonuna kadar okudum.

Neler yazmışım diye merakımdan.

Sonra çekmecemden bir zarf çıkarıpvirgs.gif adını yazdım. Büyük harflerlevirgs.gif yalnızca adını. Adresini bilsem gönderir miydimvirgs.gif bilmiyorum.

Mektup cebimde.
Cebim yüreğime yakın.
Yüreğim sende.
Sen yüreğime yakın.
Öyleyse mektup sende.

Sonra çekmecemden bir zarf çıkarıpvirgs.gif adını yazdım. Büyük harflerlevirgs.gif yalnızca adını. Adresini bilsem gönderir miydimvirgs.gif bilmiyorum.

Mektup cebimde.
Cebim yüreğime yakın.
Yüreğim sende.
Sen yüreğime yakın.
Öyleyse mektup sende.


Çok güzeldi eline sağlık...
Okuyan gözlerine Saglik
Hasretim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[COLOR="Red"][SIZE="3"]Sonu sana geliyor her cümlenin.
Her şeyin başında içinde ve sonundasın.
Bu değişmiyor.
Öyle içimdesin ki. Birden aklıma geldi tuttum sana bir mektup yazdım dün.
[/SIZE][/COLOR]

Yüreğine sağlık =))
Okuyan Gözlerine Saglik =)