:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: .. Aşk kırıntıları ..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
AŞK KIRINTILARI

Geride kalmıştı yaşanan ne varsa. Artık her şey geçmişin raflarına kaldırılıpvirgs.gif tozlanacaklardı orda belki. Elde kalanlarvirgs.gif anılardı sadece.


Yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana..
Al içine tekrarvirgs.gif derinine saklavirgs.gif
Kat kasırgana...

Yalan söylemevirgs.gif
Bak gözlerimevirgs.gif bitmiş olamaz..
Yokla ceplerimivirgs.gif
Aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz...


"Bu kadar çabuk mu bitecekti herşey? Bu kadar çabuk mu tüketilecekti? Aşk yalan mıydı? Sevda bir hikayemiydi sonu belirsiz? Bir zamanlar ruhunu yakarcasına ısıtan neydi o zaman? Cevapsız sorular doluşuyor bir bir aklımın içinde.. "

"Öylesine zor ki iki yabancı gibi aynı sıradanlık çemberinde dönüp durmakvirgs.gif değmeden birbirine. Görmeden birbirinivirgs.gif görsen de dokunamadanvirgs.gif dokunsan da hissedemeden. Yanıbaşımdayken hissetmek yokluğunu. En ağır şey bu olsa gerek. Artık ne yüzümvirgs.gif o eski yüzvirgs.gif ne yüreğim o eski yürek. Bütün bakışlar silikvirgs.gif anlamsız."


Aşk kırıntısıyla doymaktansavirgs.gif
Tek başıma aç kalırım bu hayattavirgs.gif
Paylaşacak birşey artık yoksavirgs.gif
Bir erkekle bir kadın arasında...


"Sen yanımdayken hissetmektense derinlerimde yokluğunuvirgs.gif sarılır yalnızlığıma avunurum onunla. Ağır geliyor geceler boyu süren yürümek.. Çöküyorum dizlerimin üzerine. Adımlar yaklaşıyor belki yolun sonuna. Nerde unuttum? Bu hikayenin hangi satırında bıraktım seni? Hiç farketmedim. Belki tek bir kelimeydivirgs.gif önemsiz deyip geçtiğimvirgs.gif büyüdü içimde. Aynalar iç içevirgs.gif içlerinde bir tek benvirgs.gif sen yoksun. Düşüyor yüzümvirgs.gif kırılıyor bir yerinden.."


Yürürüm ipte ağım yokkenvirgs.gif
Hem de kopkoyu içim..
İnan çok çalıştımvirgs.gif
Bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için...

Neyim var ki senden başka?
Hadi son bir kez..
Ceplerimi yoklavirgs.gif
Aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz...


"Kazanmak için yaşamadım. Senden iyi kim bilebilir ki bunu? Bana benden çok sahip senden başka kim? Ağır gelen bir yük gibi ezip geçiyorum düşen yüzümü. İçinde sen yoksun kivirgs.gif bir anlamı yok artık. Her şey aynı.. Gün doğuyor bir yerlerde. Bense hep karanlıklarda.. Bir ışık versen banavirgs.gif güneşler doğacak ruhuma."

"Biz birşeyleri unuttuk.. Kabuslarımız değildi onlar.. Belki de gülmeyi unuttuk doyasıya. Bir de aşkı habersizcevirgs.gif çaldırdık galiba güneşe. Kendimizi verdik karanlığa."

"Görmediğin bir uçurumun kenarında ayaklarım. Gözlerimvirgs.gif bilmediğin uzaklara bakıyor."

"Yorgun olmamalıyız.. Hala bir adım atabiliriz.. Ya sevdanın yangınınavirgs.gif ya da sonsuz düşüşe."


Susturup aklımdan geçenvirgs.gif kurduğum ve kuracağım tüm cümlelerivirgs.gif yüreğimin elleriyle yazıyorum kelimelerimi..


"Senin bende olmadığın tüm zamanlardavirgs.gif sarılıp köklerime ilkbaharın gelişini bekledim sonbaharına inat. Tek tek dökerken yapraklarınıvirgs.gif tüm gücümle eğilipvirgs.gif birer birer topladım dökülenlerini yerden.
Bense kışlardaydım oysavirgs.gif soğuktuvirgs.gif ıssızdıvirgs.gif kimsesizdi her yer. Ayaza kesmiştim iliklerime kadar. Aldırmadım kendi kışlarıma. Biliyordumvirgs.gif gelecekti bir gün ilkbahar. Senin sonbaharlarınvirgs.gif benim kışlarım erecekti sona..
Suçlu ne sendinvirgs.gif ne de ben. Bütün suç zamansız mevsimlerdeydi.."

"Senden arta kalan sevmelerle sevdim tüm dünyayıvirgs.gif bütün varlıkları. Küçük belkileri de katıp yanına çoğaltmaya çalıştım hep.
Bazen takılıp esintilerin arkasınavirgs.gif bıraktım ellerine kendimi. Her seferinde fırtınan çekip aldı beni. Nereye tutunmaya kalksam esip kopardı tutunduğum yerdenvirgs.gif getirip sevdanın ellerine bıraktı beni.
Yalnızlığıma sığınıpvirgs.gif sımsıkı sarıldım bazen. Ona da tutunamadım.. Hissediyorumvirgs.gif ancak sen söküp alabilirsin beni kendimce tutunduğum herşeyden. Çek al benden benivirgs.gif gücüm yok çekip almaya kendimi."