:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: neden seni düşünüyorum...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Neden diye başlayan kaç cümleye daha misafir olacağımı bilmedenvirgul.gif kabullenememenin verdiği yıkık dökük bir ruh hali ile senden sensizliğinden kurtulmanın çözümlerini arıyorum. Anlamsız bir savaşın ortasındavirgul.gif sana olan düşkünlüğünün zaafı ile esir alınmış bir yüreğin son feryatlarını boşluğa bırakıyorumvirgul.gif yitik melodiler eşliğinde.
Neden seni düşünüyorum...

Bir boğuşma sendromunun meydana getirdiği bir kaostavirgul.gif hatıraları rüzgârla savurarak seni yüreğimden azat etmenin telaşı ile benim sendekivirgul.gif senin yüreğimdeki esaretini sonlandırmanın mücadelesini veriyorum kaç zamandır.

Sen çok uzaklarda başka yüreklere fetihlere yolculuk ederkenvirgul.gif ardında bıraktığın enkazın izlerini silipvirgul.gif yeni doğan güne taze umutlar biriktirmekteyim. Ne bekliyordum ki sanki; hep böyle olmadı mı zatenvirgul.gifaşkın yükünü tek kişilik çektiğim gibi ayrılığın yükünü de bana yükledinvirgul.gifpayıma düşürdüklerin hep hak etmediklerim oldu.Üzülmevirgul.gifkederlenmevirgul.gifmutlu ol diye ne çok tüketmişim kendimi meğerse.

Seni çok sevmem
Zamansızvirgul.gifderin yaralara sebep
Beni en çok kahreden
Çok seviyorum derken sırtını dönüp gitmen
Zoruma giden
Beni yarımsızvirgul.gifyarınsız bırakman
Bahanelerin ardına sığınmam
Savunmasızlığımdanvirgul.gifyalnızlığımdanvirgul.gifçaresizliğimden

Bunu söylemek zor ama bil ki; her şeye neden olan senvirgul.gifnedensizliklerin içinde boğulanvirgul.giflal olmuş dillerlevirgul.gifyüreği darmadağın geride kalan ben..

Yaşadıklarımı yok saysamvirgul.gif bu veda yı hiç sorgulamasamvirgul.gif mevsime ayak uydurup hüzünlerimi hazandandır diyip es geçsemvirgul.gifher şeyin oyun olduğu bir dünyada yalandan zaferlerle kendimi avutsam geçer mi ki bu yaralar;
Sanmıyorum..

Resimleri yakmak anıları seni yok etmeye yetmiyormuşvirgul.gif bir Sezen Aksu şarkı sözlerisında ki hüzün gibi nota nota çöküyor sensizlik her hücremevirgul.gif uyumaya da cesaret edemiyorum düşümde karşıma çıkarsın diye.

Ve ben;
Ağlamaya mecali olmayan gözlerle
Sitem yükünü satırlara yüklemiş cümlelerle
Sol yanımı kaplayan bir hiçliğe
Kocaman yalnızlıklar büyütüyorum sol yanımda
Ya sen;
Umarsız
Pervasız
Can yakan
Gidişler saklıyorsun hala cebinde..


alıntı