:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Atlayacak bina mı bulamadın!'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
intihargirisimi200_1714_334.jpg




[b][SIZE=3]Adapazarı'nda borcu yüzünden bunalıma girerek 4 katlı bir apartmanın çatısına çıkarak intihara kalkışan Mehmet Kılıç polisler tarafından ikna edilerek aşağı indirilirken, intihar girişimi sırasında bina sahibi, "'Atlayacak bina mı bulamadın. Eğer kiremitleri kırarsan sana sorarım" diye bağırarak onun çatıya zarar vermemesi için uyarıda bulundu.


[/b]
[/SIZE]
Olay Adapazarı Adnan Menderes Caddesi'nde bulunan Bakkallar Durağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre iş bulamayan ve birikmiş kredi kartı borçlarını ödeyemediği öğrenilen 26 yaşındaki Mehmet Kılıç alt katında dükkan üst katlarında ise daire olan 4 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Gencin binadan aşağıya ayaklarını sarkıttığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yeri kısa sürede meraklı vatandaşlarla dolarken bazı vatandaşlar cep telefonu ile aşağı sarkan genci görüntülediler. Bu esnada daha sonra adının öğrenilemeyen bina sahibi
olay
yerine geldi. Yaşlı adam çatıda bir ayağı sarkan genci görünce Adapazarı'nda çıkacak başka yer bulamadın mı buraya çıktın. Eger kiremitlerde bir şey olursa sana sorarım" diye bağırarak tepki gösterdi.

Çatıya çıkmak isteyen evsahibine polisler izin vermezken bina sahibi çatısında intihara kalkışan genci küfür de etti. Polisler tarafından ikna edilerek aşağı indirilen genci öfkeli ev sahibinden polisler kaçılırcasına araça bindirdi. İhtihara kalkışan genç habercilere borcu yüzünden intihara kalkıştığını söyledi.


kaynak: ekolay.net
Borç yüzünden intihara kalkan gence mi üzülim yoksa ev sahibine mi güleyim bilemedim xD Big GrinBig GrinBig Grin

teşekkürler x)