:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Adını Sen Koy Bu Sevginin Sevgili
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
yeniacemisairxd.jpg


Adını Sen Koy Bu Sevginin Sevgili

Ruhumu verdim ben sana gönlümü verdim. Aşk sendin, sen yüreğimdin. Yüreğimin her atışı senin iki hecelik ismini haykırırdı, kimse duyamazdı, bilmezdi ama sen duyardın.

Sen hak etmiş miydin böyle derin bir aşkı? Bu sevdamı hak etmiş miydin? Çok geç kalınmış bir soru bu. Nasıl hissetiysem öyle yaşadım ben seni, gönlümü teslim etmiş olmasaydım sana, bunun adı sevda olmazdı zaten.

Ben böyle yaşadım hep sen beğensende beğenmesende… Hesabı önceden ödenmiş aşklar bana göre değildi. Karşımdakine nasıl davranırsam o da bana öyle davranır diyenlerden olmadım. Bu gönül senin için attıysa bunu söylemekten hiç gocunmadım!

Umutlarımı, hayallerimi, rüyalarımı verdim sana. Seninle bir dünya, gelecek düşledim… Yamalı aşkları, kaç kovala oyunlarını, sevgilim olsun diye bulduğum sevgilileri bıraktım bir kenara.

Bugünümü dolu dolu yaşarken yarınlarımıza dair umutlar ve hayaller besledim ben. Her karesinde yalnız sen ve ben vardık, ben asla sensiz kalmayacaktım… Bugünkü gibi yarında yanımda olacaktın…

Ruhumu verdim sana bedenimi verdim, ben yanında olmadığım zamanlarda ruhumu bıraktım sana yalnız kalmasın diye. Çünkü sensiz olmazdı bu ruh, içini sıkıntılar basardı. Bu yüzden hür bırakırdım hep onu zaten ruhumun gideceği tek yer de senin yanındı.

Ya bedenim! Gözlerim gördüğü hiçbir şeyi ayırt edemezdi sensizken. Ellerim dokunmazdı başka şeylere, arşınlayamazdı ayaklarım senin olmadığın yolları… Sana her dokunuşum yeniden var oluşum olurdu benim!

Ömrümü adadım sana "can" deseydin, onu da alırdın benden gözümü bile kırpmazdım. Zaten aşk bu değil miydi? “Sevgilimin tenine dokunduğun anda ölsem umurumda değil” demek… Bunu diyemiyorsan eğer niye yaşıyordun ki aşkı?

Bütün bunlar yetmemiştir sana biliyorum. Yetseydi belki şuanda bunları yazıyor değil gözlerine baktığım anda anlıyor olurdun. Sitem falan değil bunlar sadece ben “ömrümü” sende aradım yani yanlış yerde… Belki benim sevdiğim o ufak şeyleri sen de sevseydin yeterli olacaktı “ömrümüzü” birlikte idame ettirmek için...


Yine senin istediğin gibi oldu!
[SIZE=4]Yine sen istedin [b]“bitti”[/SIZE][/b]
Ama şunu bil ki sadece senin için bitti…
Benim sevdam “ömrüm bitince” bitecek!
Geç oldu ama anladım: ben senin kafanda kurduğun aşklardan biri değilim…

acemhe
20/12/2009
22:20
Yüreğine sağlık...