:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Allah ***** Versin!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
oyy canlarım benım Smile
ßen her Zaman Suna İnanırım Cevrendeki İnsanlara qüVenmek iCin Cok ii Tanımaya Calısmalısın meSela ßen herkeSe aRkadas Derim Herkese cOk iyiyimdir aMa O Kisiyi Tanımadan aSla qüVenmem .. o Yüzden Tek Hatası Fundanında Tanımadan qüVenmek ..

diLerimki inŞ.ayNı Yanılqılara ßi Daha aSla Düsmez
duydum çırağım

sağol perimsi

yanımda olduğunuz için
P@SCH@M Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walla ben yanında falan degılım... Ben Ustamın Onune gecmem Ustam Arkamdan ayrılma dedı..


oyyh Big Grin sağol canım benım aferin sana Smile
Rica Ederim Funda
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen buna cevap yazabılıyorsun yani pess doğrusu

[SIZE=2]Ulan Köpeklere De[/SIZE][SIZE=2][SIZE=2]ğer versemdi Anam Avradım Olsun Bundan Çok Sevilirdim
[/SIZE]
[/SIZE]

Bişey derdimde kalsın..

İyi geceler Funda diyip kapatayım en iyisi..
Smile herkesin hayatında aksilikler olur olucaktırda. olmasa iyileri göremeyiz zaten. ama bunu sergi gibi açmak çokta güzel değil FundacımSmile zaten demiştim bunları sana birde burdan yazim dedim. sen istesende istemesende iyi yada kötü bi sınava tabii tutuluyosun o zaman sonuçlarınada kendi kendine katlanmalısınSmile çünkü kendi hayatında özgür bir bireysin güvendin telefonunu verdin bilmem ne yaptın.güveninde boşa çıktı burda hata zaten en başta sendeSmile hatanıı göstermek seni mutlu ediyorsa devam et bu konulara Smile ama söylediğim bişey varr.. öyle insanlar varki sadece bunları yaşadığın için bela okumak yerine dua etmelisin. Allah beterinden sakınsınSmile
sağol kıymık..
Allahtan numaran bnde yok haBig Grin
ben bu konunun hızırla alakası ne onu çözemedim :o:

forumda arkadaşları çok bu konuyu açtım diye banlanabilirim ifadesi çok yanlış funda burda kim yanlış yaparsa uyarılır gerekirse banlanır şimdiye kadar kimseye arkadaş diye farklı davranılmadı davranılmaz da :hayir:
Sayfalar: 1 2 3