:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tokat'ta 7 Şehit
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Tokat'ta jandarmaya hain saldırı


Tokat'ta pusu. 10 askerin bulunduğu devriye aracı tarandı. 7 şehit 3 yaralı var. Kurulan hain pusuda 1 uzman çavuş ve 6 er yaşamını yitirdi.

Tokat’ın Reşadiye ilçesi Sazak Köyü yakınlarında devriye görevi yapan jandarma ekiplerine teröristlerin ateş açması sonucu yaşanan çatışmada 7 asker şehit oldu.

Yaralılar arasında sivillerin de bulunduğu belirtilirken, bölgedeki yoğun sis nedeniyle operasyonun güçlükle sürdürüldüğü bildirildi.

Tokat’ın Reşadiye ilçesi Sazak köyü yakınlarında devriye görevi yapan jandarma ekiplerine pusu kuruldu. 7 askerin şehit edildiği olayda ağır yaralı askerler de var. Çatışmada yaralanan askerler Reşadiye Devlet Hastanesi’ne getirildiği, çatışmanın devam ettiği bildirildi.
Bölgede yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin 2 metreye kadar düştüğü bu nedenle operasyonun güçlükle yürütüldüğü bilgileri geliyor. Yerel medya mensupları ise şehit sayısının 6 olduğunu belirtirken, 1997 yılında yine aynı bölgede benzeri bir çatışma yaşandığı ifade ediyorlar.
KAYMAKAMLIK: ŞEHİT SAYISI ARTABİLİR
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde teröristlerce jandarma ekiplerine düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 7 askerin şehit olduğu bildirildi.
Reşadiye Kaymakamı Cihangir Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sazak Köyü yakınlarında teröristlerce jandarma ekiplerine düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 7 askerin şehit olduğunu kaydetti.
Güler, şehit sayısının artabileceğini de sözlerine ekledi. Bu arada, bölgeye çok sayıda güvenlik gücünün sevk edildiği belirtildi.
Yaralı askerlerin Reşadiye Devlet Hastanesine ve Tokat’a sevk edildiği öğrenildi.
Allah onlardan raZı olsun Sad

mekanları cennet olucak inşallah Sad

daha ne kadar sürücek bu böyle ?....

konu için teşekkürler GöknanımSad
daha ne açılım ?
bişey değil hayatım
Sad şimdi haberlerde izledim izleyemedim daha doğrusu Allah ailelerine sabır versin Türk halkının başı sağolsun..
3 de yaralı askerimiz var Allah onlara acil şifalar versin İnşallah
Yinemi yaa..

Hani bitecekti, hani dağdan iniyorlardı. Allah kahretsin o kansız vatan hainlerini.