:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Seninle ya da Sensiz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
76228144jv1.jpg


Nasıl olduğunu anlamadan gelmistin hayatıma..Geldiğin gibi de gittin nedensiz ve ansızın..
seninle hiç ayrılmayacağımızı hayal etmistim hani o efsanevi asklar var ya onlar gibiydi askımız benim gözümde..
Seni çok mutlu etmek istiyordum bugüne kadar yasadıklarına benzemeyecekti yasattıklarım sen nasıl beni hiç olmadığım kadar mutlu ettiysen bende sana o sonsuz mutluluğu yasatmak istemistim..
Herşeye her engele meydan okuyacak kadar hiçbir kusurunu görmeyecek kadar çok sevdim seni..
Bir gülüsün yeterdi tüm kırgınlıklarımı unutmama..Ağzından çıkan bir kelime bütün hayatımı değiştirebilecek kadar önemliydi benim için..
Sesin kulaklarımda çınlardı sensiz olduğum her dakika her saniye özlüyordum seni..
O ilk anki heyecanım hiç bitmedi sevgim gibi gün geçtikçe daha da arttı..Senin de aynı duyguları hissettiğini düsünüyordum..İnanmak istiyordum buna..
Olmadı..Birdenbire geldin hayatımın anlamı oldun ve gittin..Ben senin bir damla gözyaşına kıyamazdım sen bana kıyabildin demekki
.."Seni seviyorum"...basitmiydi bu iki kelimenin anlamı bu kadar..Sen "Gitme..biraz daha kal.." dediğinde dünya dururdu umrumda olmazdı hiçbirşey..
Seninle bir saniye daha yaşamak için her şeyi göze alırdım..Ama sen gittin ardına bile bakmadan bu kadar mı kötüydüm gözünde..
Hiç mi mutlu edemedim seni,hiç mi için sızlamadı "seni her hatana,her engele,her şeye rağmen seven birini" bırakıp giderken..
Oysa kendimi sana adamistim ben kendimi unuttum sen yoksan bende yoktum..Sensiz olamayacağımı bile bile gittin.."Bekleme beni.." dedin..
Bunun elimde olduğunu mu düsünüyorsun hala anlamıyorum.."Sevme" desen sevmeyecekmiyim seni..Bana "Hüzün Gözlüm" demistin bir keresinde..Sensiz nasıl gülebilirki gözlerim..
Yaşamak sendin benim için sensiz yaşadığımı sanma sadece yaşıyormuş gibi görünüyorum.."Mavi gibi" "Mavi kadar" sonsuz seviyorum seni demistim hatırlarmısın
?Sen benim Mavi Sevdamdın hep öyle kalacaksın..Belki birgün gelirsin diye bekleyeceğim.. sensizim diye unutacak değilim yasadıklarımızı..
Seninle geçen bir saniyemi bile unutamam..Sevsen de, artık sevmesen de beni,unutma.."Seninle ya da Sensiz Ben Hep Seninim"...