:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hocam sen ne yaptın öyle?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sınıfta yaramazlık yapan öğrenciye kızan öğretmen öyle bir ceza verdi ki dillere düştü.Manisa’nın Salihli İlçesi’nde Misak-ı Milli İlköğretim Okulu Müdürü B.Ö. hakkında, 4′üncü sınıf öğrencisi H.T.’ye, yaramazlık yaptığı gerekçesiyle diğer öğrencilerin gözönünde ‘eşek gibi anırma’ cezası verdiği iddiası üzerine inceleme başlatıldı.

İddiaya göre, Salihli’de Misak-ı Milli İlköğretim Okulu’nda İstiklal Marşı okunacağı sırada öğrencilerden ses geldiğini duyan okul müdürü B.Ö., H.T.’yi yanına çağırarak, neden yaramazlık yaptığını sordu. H.T.’den “Ben yaramazlık yapmadım. Arkadaşlarım ses çıkarıyorlar” cevabını alan ve elindeki mikrofonu 9 yaşındaki H.T’ye veren Müdür B.Ö, tüm okul öğrencilerinin gözleri önünde “Eşek Gibi Anır” dedi. H.T. Okul Müdürü’nün bu isteğini geri çevirince Müdür, H.T.’nin önce ayağına bastı, daha sonra da ensesine tokat atıp yerine geri gönderdi. Bu olayı gören ve aynı okulda okuyan ağabeyi 14 yaşındaki S.T., olayı babası Mustafa T.’ye anlattı. Öfkeli bir şekilde okul müdürünün yanına giden baba, çocuğuna neden böyle davranıldığını sordu. Okul Müdürü B.Ö. ise yaşanan olayları yalandı. Baba Mustafa T. “Oğlum S., okulda yaşanan olayı yanıma gelip anlatınca çok öfkelendim ve hemen okula gittim. Okul Müdürü ise böyle bir harekette bulunmadığını söyledi. Ancak tüm okul öğrencileri yaşanan olayı bizzat görmüş. Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık’a durumu anlattım. Bu müdür hakkında gerekenin yapılmasını istiyorum” dedi.
Baba Mustafa T., bugün İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık’ın yanına gelerek şikayet dilekçesi verdi. Dilekçeyi alan Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık, “Bu konu aydınlanana kadar üzerine gidilecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Babanın verdiği dilekçeyi hemen işleme koyduk ve konu hakkında Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü bilgilendirerek müfettiş talep ettik. Müfettişler kısa süre içerisinde gelecek ve konuyu inceleyecek” dedi.
Misak-ı Milli İlköğretim Okulu Müdürü B.Ö.’nün, daha önce görev yaptığı Gökeyüp, İbrahim Akkayan ve Uğur Kiremit ilköğretim okullarında çeşitli nedenlerden dolayı soruşturma geçirdiği ileri sürüldü.
Bu arada, Misak-ı Milli İlköğretim Okulu’nun bulunduğu Gaffar Okan Mahallesi’nden de, okul müdürü hakkında bazı şikayet dilekçeleri bulunduğunu ve bunların baba Mustafa T.’nin dilekçeleriyle birleştirildiği belirtildi.