:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Öğrenciler suç üstü yakalanmış !!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
ugur.jpg

Skandal haberlerle sık sık gündeme gelen Uğur dündar, bu kez öyle bir habere imza attı ki, haberi dinleyenler şoke oldu.
Yaptığı skandal haberlerle sık sık gündeme gelen Star Ana haber sunucusu Uğur Dündar, bu kez de Cuma namazına giden öğrencileri suçüstü (!) yakaladı.
Uğur Dündar ve ekibi dün akşam ilginç bir haberi yayına koydu. Paylaşım sitelerinde en fazla tıklanan ve lise öğrencilerinin yasak olmasına rağmen sarhoş oluncaya kadar içki içtiklerini gösteren görüntüleri görmezden gelen Star haber ekibi, namaz kılan öğrencileri suç işliyorlarmış edasıyla dakikalarca yayında tuttu.


ugurdundar.jpg


[url="http://www.mailce.com/wp-****************************/uploads/ugur-dundar.jpg"]
[/url]
Cuma namazını kılmak için okul yakınındaki bir camiye giden öğrenciler görüntülenerek ana haber bültenine taşındı.
Haberde öğrencilerin cemaatle namaz kılması ballandıra ballandıra ve yasak bir olaymış gibi anlatıldı. Genç öğrenciler gizli çekimle suç işliyorlarmış gibi gösterildi. Üstelik Milli Eğitim Müdürü’nün “ders saatleri dışında namaza gidilmesinde bir yasak olmadığı” açıklamasına rağmen.
Sizcede gençler böyle inançlı olarak camiye mi gitmesi daha güzel yoksa alkol alıp sağa sola saldırmalarımı ya da edepsiz davranışlar sergilenmesi mi namaz kılmanın neresinde yanlış var herkesin islam inancı neden bu kadar batıyor birilerine anlaşılır şey değil ..
Bu ülkenin namaz kılan gençlerle bir alıp veremediği yok gidin evinde aç olan aileleri çekin gidin para kazanamayan esnafı devletin içine girmiş teröristleri çekin gidin pazarda bir kg peynir kaç para olmuş bunu çekin çiftcinin halini haber yapın memurun maaşı yetiyormu bunu haber yapın kimseye zararı dokunmayan gereksiz haberlerle başımızı ağrıtmayın ….
Cok Haklısın .. Hep ßöyle Sacma Sapan Seylerle Haßerleri Dolduruyorlar ßence En Doqru Ve en qüSel Haber Yapan Kanal D
Ah be abim..

Sanki müslüman bir ülkede yaşamıyoruz.

Başkada bişey yazmıyorum.. Tşkler..

Uğur DÜNDAR' ıda başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Nasıl yakalamış camide hayret..
Allah herkse bu suçu(!) işlemeyi nasip etsin .. : )
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah herkse bu suçu(!) işlemeyi nasip etsin .. : )

Aminnnn SmileSmileSmile