:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: YÖK: Öğrenciler domuz gribine karşı kendilerini korusunlar!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Öğrenciler Kendilerini Korusun


Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcanvirgul.gif üniversitelerde domuz gribi vakasının görülmesi halinde derhal aşılama projesini başlatacaklarını açıkladı.



YÖK Başkanı Prof. Dr. Özcanvirgul.gif Mesleki Yeterlilik Kurumu Genel Kurulu’na gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Prof. Dr. Özcanvirgul.gif bir gazetecinin domuz gribi aşı uygulamasını başlatıp başlatmayacakları sorusuna şu yanıtı verdi:
"Henüz başlamadık ama düşünüyoruzvirgul.gif düşüncelerimiz var. Bir iki üniversitede görülmeye başladığı zamanvirgul.gif bir iki vaka olduktan sonra derhal aşılama projesine başlayacağız. Bütün öğrencilerimizin Sağlık Bakanlığımız tarafından önerilen tedbirleri takip etmelerini istiyoruz. Kendilerini korumalarını istiyoruz."
Herkesin aşılanıp aşılanmayacağı sorusuna ise Prof. Dr. Özcanvirgul.gif "Sağlık Bakanımız dün açıkladı. İsteyen herkes olabilir 6 aydan 24 yaşa kadar. Biz de o politikayı takip edeceğiz" karşılığını verdi.
Şu ana kadar üniversitelerde domuz gribi ile ilgili bir vaka görülmediğini dile getiren Prof. Dr. Özcanvirgul.gif kendisinin de konuyu takip ettiğini söyledi. Üniversitelerde tatilin söz konusu olup olmayacağı yönündeki soruya da Özcanvirgul.gif "Bir görülsün. Duruma bakarak öyle bir karar alınabilirvirgul.gif ilkokullarda alındı biliyorsunuz" dedi