:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Obama’ya öfke Kustular
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
obama_kiz_bakis.jpg

ABD BAŞKANI OBAMA’NIN, DÜNYA MEDYASINA BOMBA GİBİ DÜŞEN BU BAKIŞLARINA 17 YAŞINDAKİ GENÇ KIZIN AİLESİ DE TEPKİ GÖSTERDİ!...

Bu fotoğraf dünya gündemine bomba gibi düştü... Obama genç delege kızın kalçalarına bakıyor, Sarkozy de "Obama da bizden çıktı" bakışıyla onu izliyordu... Fakat olayın video görüntüleri Obama'yı akladı, Sarkozy'yi ise daha da batırdı...

Obama ve Sarkozy'nun kalçalarına baktığı kızın annesi ve babası ilk kez konuştu ve haliyle iki lidere de isyan ettiler. Anne Lucia Rodrigues “Eğer orada olsaydım ikisinin de gözünü yumruklardım. İkisi de kendilerinden utanmalı.” dedi.

Amerikan Başkanı Barack Obama ve Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nun G-8 zirvesinde fotoğraf çektirirken kalçalarına baktığı 17 yaşındaki genç delegenin patrik olan babası da fotoğrafı gördükten sonra Amerikan basınına konuştu.

New York Post gazetesine konuşan baba Eduardo Tavares, "Kızım bir seks sembolü değil. Oraya da dünya liderlerini baştan çıkarmaya gitmedi. Bu fotoğrafa benim ailemi çok yıprattı" diye konuştu.

CIA'İN BAŞI DERTTE!


NYP gazetesi, annenin bu sözlerini haber yaparken "Amerikan gizli servisi şimdi yeni bir güvenlik tehdidi ile uğraşmak zorunda kalacak!" diye espri de yaptı.