:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çağan Irmak'tan Yeni Film
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Çağan Irmak'ın Yeni Filmi Karanlıktakilervirgs.gif 2 Ekim'de Vizyona Giriyor

Kadın erkek ilişkilerinin metropol cenahında nasıl yaşandığı anlattığı romantik Issız Adam filmi ile bu sezon yaklaşık 3 milyon'a yakın seyirciyi sinemalara çeken yönetmen Çağan Irmakvirgs.gif yeni filmi Karanlıktakiler'in çekimlerini tamamladı.

Erdem Akakçevirgs.gif Meral Çetinkayavirgs.gif Derya Alaboravirgs.gif Rıza Akınvirgs.gif Durul Bazan'ın rol aldığı filmdevirgs.gif 30'lu yaşlarında psikolojik sorunları olan annesi Gülseren (Meral Çetinkaya) ile birlikte yaşamak zorunda kalan ve bir kadına aşık olan Egemen'in (Erdem Akakçe) yaşadıklarını izleyeceğiz. Egemen'in ona takıntılı derecede bağlı olan annesi Gülseren ile aşık olduğu Umay (Derya Alabora) arasındaki kalışı onu bir hesaplaşmanın içine çekecektir.

Çağan Irmak'ınvirgs.gif Mustafa Hakkında Herşeyvirgs.gif Babam ve Oğlum ile Issız Adam filmlerinde hep yan hikâye olarak anlattığı anne oğul ilişkisinin bu sefer Karanlıktakiler filminde ana hikâyeye terfi ettiği söylenebilir. Çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilen filmin en büyük sürprizinin Gülseren rolündeki Meral Çetinkaya olacağını tahmin etmek de zor değil. Irmak'ın altıncı filmi olan Karanlıktakilervirgs.gif 2 Ekim'de seyirciyle buluşacak
qüsel bir filme benziyor Smile
teşekkürler paylaşım için SmileSmile
Rica ederm Smile