:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Trafik canavarı Baykal
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
F1 pilotlarını da geçti!

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Antalya'da, kızı Aslı Baykal Ataman'ın otomobiliyle bir süre şehir turu yaptı.

Konyaaltı'ndaki evinden tek başına çıkan Baykal, kızının otomobiliyle İsmetpaşa Caddesi'ne giderek Sobacılar Çarşısı'nda Antalya usulü piyaz yedi.

Baykal'ın kızının arabasının önüne park eden başka bir otomobil park için manevra yaptığı sırada, Baykal'ın otomobilinin tamponuna hafifçe temas etti.

Piyaz yedikten sonra otomobiline binen Baykal ile bazı vatandaşlar fotoğraf çektirdi. Bir gazetecinin ''Otomobilinize bir başka otomobil hafifçe dokundurdu' demesi üzerine otomobili kontrol eden Baykal, ''Dikkati çeken bir şey yok'' dedi.

Gazetecilerin dün Antalya Havalimanı'ndan aldığı kızının otomobiliyle hız yaptığını hatırlatması üzerine Deniz Baykal, şöyle konuştu:

''F1 pilotlarının yarıştığı pistte hız yapıyoruz. Hızın yapılacağı yer orası. Orada hız yaptık. Arkadaki arkadaşlardan kopmaya yönelik trafik kurallarına saygı anlayışı içinde biraz faaliyet gösterdik.''

Baykal, bir başka gazetecinin ''Park yaptığınız yerde park yasağı var'' demesi üzerine, yasağın otomobili park ettiği yere yönelik olmadığını söyledi.

Gazetecilerin, aracın arka sağ stop lambasının yanmadığını hatırlatılması üzerine Baykal, ''Onu Aslı'ya söyleyelim. Ben bunu Aslı'dan devraldım'' dedi.

Gazetecilerin çantasını arabada bıraktığını hatırlatarak, ''Antalya'ya güveniyorsunuz'' demesi üzerine CHP lideri Baykal, ''Ne olacak? Gayet tabii.. Burası Antalya, buradaki herkes arkadaşımız'' diye konuştu.