:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cep telefonuyla naklen intihar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Kız arkadaşıyla tartıştı hemen kömürlüğe koştu. O sırada kız, erkek arkadaşının evine koştu ama iş işten geçmişti.

Bursa'da 18 yaşındaki genç, tartıştığı kız arkadaşıyla telefonla konuşurken evinin kömürlüğünde intihar etti.
Yaklaşık 10 yıl önce babasını trafik kazasında kaybettiği öğrenilen gencin, annesinin de başka biriyle evlenmesi sonucu baba annesiyle birlikte yaşadığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre Yeşilyayla Mahallesi Gündüz Çıkmazı'nda ikamet eden babaannesi Bedriye Semiz'le birlikte kalan Kadri Semiz (18), bugün sabah kız arkadaşı S.K. ile buluştu.
TELEFON AYAKLARININ DİBİNDE BULUNDU

Bir süre konuşan gençler arasında tartışma çıkması üzerine evine dönen kadir Semiz, babaannesi Bedriye Semiz'e kız arkadaşıyla ayrıldığını söyledi. Ardından bağırarak eve gelen S.K. isimli kız, Kadir'in intihar ettiğini söyleyerek kömürlüğe indi. Kadir Semiz'in kömürlükte iple kendini tavana astığı belirlendi. Kadir Semiz'in ayağının dibine düşen cep telefonu incelemeye alındı. İntiharın ardından tam bir aile dramı ortaya çıktı.
AİLE DRAMI ÇIKTI

Komşuları Kadir Semiz'in babası Salim Semiz'in yaklaşık 10 yıl önce trafik kazasında öldüğünü, annesi Nazmiye Semiz'in de çocuğunu terk ederek başka bir erkekle evlendiğini söylediler.
NE OLDUYSA O KIZDAN SONRA OLDU
Acılı babaanne Bedriye Semiz, "Ne olduysa o kızla tanıştıktan sonra oldu. Her gün sabah namazında o kız eve geliyor, torunumla konuşuyordu. Bugün de geldi, konuştu ve tartıştılar. Eve Kadir geldiğinde kız arkadaşıyla tartışıtğını ve ayrıldığını söyledi. Evinin yatak odasında kızın adı yazıyordu. Bu işin peşini bırakmayacağım onlardan şikayetçiyim." dedi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


1.20090620175500..jpg
Acılı babaanne gözyaşı döktü
2.20090620175506..jpg
18 yaşında intihar eden gencin babası 10 yıl önce trafik kazasında ölmüş. Anne de başka bir erkekle evlenerek evi terketmiş.