:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Su İcin Ay'ı Bombalayacaklar..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'ne Bağlı Bilim Adamlarıvirgs.gif Su Bulma Ümidiyle Ay Yüzeyinde Derin Bir Delik Açacak.


Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA)'ya bağlı bilim adamlarıvirgs.gif su bulma ümidiyle Ay yüzeyinde derin bir delik açacak.
Cape Canaveral eyaletinden önümüzdeki aylarda Ay Krateri Gözlem Uydusu (LCROSS)'u fırlatmaya hazırlanan NASA uzmanlarıvirgs.gif amaçlarının bu uydudan fırlatılan füzenin oluşturduğu tahribatlavirgs.gif Ay yüzeyinde su izine rastlamak olduğunu açıkladılar.

Bilim adamlarıvirgs.gif füzenin etkisiyle Ay yüzeyinden 10 kilometre yukarıda bir toz bulutu oluşturupvirgs.gif buharlaşmış gaz ve su molekülleri görmeyi umut ediyorlar.

Eğer araştırma başarılı olursavirgs.gif Ay'da son derece önemli bir bulguya rastlanılmış olunacak. Yüzeyin çoğunlukla kuru olduğunu kaydeden bilim adamlarıvirgs.gif çukurlarda hiç güneş ışığı görmemiş buz kütleleri olabileceğini belirtiyor.

LCROSSvirgs.gif Ay üzerindeki patlamayı gerçekleştirmek içinvirgs.gif mermiden daha hızlı hareket eden iki Centaur roketi fırlatacak.
başımıza iş açacaklar yaaa
suna kısacası atacagimiz bombanın etkisi cok buyuk dunyada tepki cekmek istemiyoruz gizlice etkisini ayda ogrenmek istiyoruz deselerdi inanirdim