:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Furkan'ın deli cesareti!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
150 programdır yarışan Furkan, Hamdi Bey'in büyük kıyağını bile reddetti. Büyük risk alarak uzun süre kalıp da kötü bir parayla ayrılanlar kervanına katılmadı. Önce mavi kırmızı dengesini korudu. Bir ara tablo kötüye gitti. Ancak kendini toparlayan Furkan, son yediye 4 kırmızı iki mavi bir sarıyla girdi.Son ikiye en riskli kutularla girdi. Ancak deli cesareti ve gözü karalığı ile uzun süredir yarıştığı programdan mutlu sonla ayrılmasını bildi.

varmisinyokmusun-furkan3.jpg

150 programdır yarışıyordu, Fenerbahçeli olmasıyla bilindi. Hakan'dan sonra yarışmacılara kutu danışmanlığı yaptı. Genel itibariyle kutularından kırmızı çekiyordu. Acun'un ifadesiyle kıran kırana bir yarışma çıkardı. Son yediye mükemmmel bir tabloyla girdi. 100 bin TL 150 bin TL 200 bin TL ve 500 bin TL olmak üzere 4 kırmızı kutusu vardı.Bu nokta Furkan'ın ulaştığı en iyi yerdi.

varmisinyokmusun-furkan.jpg

Hamdi Bey'in 68 bin TL'lik teklifini reddetti. Daha sonra hızla inişe geçti, kabus gibi dakikalar yaşadı. Önce 150 bin TL sonra 200 bin TL'yi çekti. Son dörde 500 bin TL 100 bin TL ve iki maviyle girdi. 56 bin TL'lik teklife de geri çevirdi. Yine şansı yaver gitmedi, önce 500 bini buldu. Gülen neşe saçan Furkan'ın morali bir hayli bozuldu. Ardından mavi çekerek 'sıfır' lirayla almaktan son anda kurtuldu.

varmisinyokmusun-furkan2.jpg

Son ikiye riskli bir tabloyla girdi. 2 TL ve 100 bin TL'lik kutularla başbaşa kaldı. Ya sıfır çekerek ayrılacak ya da 100 bin TL gibi fena sayılmayacak bir parayla ayrılacaktı.Hamdi Bey 32 bin TL'lik teklif yerine kıyak yaptı ve 44 bin TL önerdi. Birçok yarışmacının havada kapacağı teklifi elinin tersiyle itti. Çılgın bir cesaret örneği sergiledi, kafasına koyduğunu yaptı ve kutusuna gitti. Giderken de "Ama orda 100 bin değil 500 bin de olsaydı ben yine kutuma gidecektim yine kutuma gideceğim. 44 bin değil 60 bin TL de verilse kutuma gidecektim. Benim kaderim 2 TL ise alırım 100 bin TL ise onu da alırım." sözleri alkış aldı.

varmisinyokmusun-furkan4.jpg

Kaynak: Mynet Haber
VAYYYY GERCEKTENDE ÇOK CESARETLIMİŞ AMA KARŞILIGINIDA ALMIŞ CESARETLIGININ ÇOK GÜZELSmileSmile
Azcık sevmesem de varmısın yokmusun'u bir stada çevirsene de Adamım benim Tongue Big Grin

Helal olsun Smile