:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: "Aşk" Ciddi Bir İştir..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Aşk, bir kişinin dünyadaki diğer bütün insanlardan daha önemli olma haliymiş... O kişi sendin… Tam iki yıl, seni sevmeden geçirdiğim bir günüm olmadı...Yorulmadım. “Off” demedim..Seni sevmek hariç hiçbir konuda bu kadar kendimle yarışmadım. Şu sözlerini ise hiç unutmadım: "Diyorum ki; Sevgilim her şeyi unutsun. Olsun. Ben ona kızmam, kızamam ama tek bir şartla. Beni ömrünün sonuna dek unutmasın. Bir an bile aklından hiç çıkartmasın...."

Tanrı şahidimdir, seni aklımdan hiç çıkartmadım. Unutmadım. Çünkü, sana sözüm var. Çünkü, ben seni ibadet eder gibi sevdim. Çünkü, ben sana "kutsalım" dedim. Ve ben senin ayak seslerini bile sevdim, özledim. Özlüyorum Öyleyse Varım Hayattayım. "Köpek gibi sevmek ! " ne demekmiş, artık biliyorum. Eminim ki bu sevgim, iki dünyalık sevenler için bir örnek teşkil edecektir.

Hayatın bütün tekdüzeliğine ve bütün sıradanlığına senin sevginle başkaldırdım. Her çiçekte seni, sadece seni gördüm. Ben sende "Seni Seviyorum" demenin mutluluğunu öğrendim. Artık, şu yalan dünyada bıraktığım "iz", ağırlığımdan ve kapladığım yerden daha fazla. Ne mutlu bana! Nedeni sensin. Sen, benim için özelsin. Dudağında bir gülümseme yarattığımda, dünyanın en mutlu insanı oldum. Ben hep sana yazdım. Ben hep seni yazdım. Kişisel şairin oldum. Çünkü, bu kadar sahteliğin içinde gerçek ve doğru olan tek güzellik sendin.

Sana ve 5000 yıllık sevdama hiçbir zaman toz kondurmayacağım. Seni hep seveceğim. Yüreğinde nokta kadar yerim olsa bile, hatta hiç olmasa bile seveceğim. Çünkü Aşk, sanıldığının aksine çok ciddi bir iştir"... Son aşkımsın, sonsuz aşkımsın. Kutsalımsın..

Mutlu Mutlu
süper Smile yüreğine sağlık