:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Söz Veriyorum'..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Aşkın bütün renkleri üstünde ne kadarda hoş hepsi sanki bana özelmiş gibi oturmuş karakterine..Batmayan güneşimsin..Gecede güzndüzde beni ısıtan senin varlığın..Yokluğun ise ölüm..
Sanki senden önce hiç olmamış gibi ne tuhaf sensiz bir anım geçmiyor..Oysaki inanmazdım böyle şeylere nasıl bir sürprizdin sen hayatımın en anlamlı hediyesi oldun..
Yokluğun çok acı..Yemem içmem..'Ekmek su gibi lazımsın bana'. Kulağıma fısıldadığın o küçük masum cümleler hayata biraz daha bağlıyor beni ..Sevgini anlatmaya çalışan bir güvercin gibisin.. Emin ol sevginin karşılığını alıcaksın Birtanem Söz veriyorumm... Bilirsin ben söz verdiğim zaman tutarımm..
Çok güzel yazmışsın.
Emeğine.yüreğine sağlık.
O gözlerine yeniden bakana kadar , ellerinin sıcaklığını ellerimde yeniden hissedene kadar , sana doyasıya sarılarak bırakamayacak şekilde bedenime sararak , gözlerimi kapatmadan şu hayata seni tekrar yaşayacağım söz veriyorum , bir gün geleceğim söz.. /hüzünçiçeği/


Buda benim sözüm Smile yüreğine sağlık kısa ve de anlamlı bi yazı olmuş.
güzel yazmışın..
teşekkürler...(=
bende teşekkür ederim hüzün çiçeği tutkum ve nazar boncuğu Smile benim yazılarım genelde kısa oluyo zaten belki birgün..Smile
Rica ederim.Önemli olan uzun olması değildir içindeki anlam herşeye bedeldir bazen kısa sözlere insan çok şey sığdırabiliyor (:
evet gerçekten öyle uzatmaya gerek yok kısa ve öz (:
Anlamlıydı teşekkürler....
ben tşk ederim =)
Cok güzel bir yazıydı Smile

Yüreğine mutluluklar ..
Sayfalar: 1 2