:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Madem Ölecektin; Niçin Bu Kadar Çok Sevdin...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Hani derin derin bakardın ya dakikalarca gözlerimin içine… Sonra kollarını açıp sımsıkı sarılırdın ya bana; hiç bırakmayacak gibi işte o zaman anlardım yüreğindeki yerimi… Ama şimdi yoksun yar…


( Evet öyle derin bakardın bana yar… Sevgin kadar koyuvirgul.gif derinvirgul.gif uçsuz bucaksız… Şimdi ise her şey koca bi karanlık… Neden bu kadar çok sevdim ki seni… ? Neden böylesine vazgeçilmez kıldırdın kendini…? Madem ölecektin; niçin bu kadar çok sevdin ha… ! Lanet olsun unutamıyorum işte…! )


Hani el ele tutuşup yürürdük ya sahildeki parkta… Çok severdin orayıvirgul.gif hep giderdik... Bir gün yürürken durup denizi işaret ederek “ İşte böyle bitanem… Sana olan sevgim işte böyle uçsuz bucaksız…” İşte o zaman anlamıştım beni hiç bir zaman unutmayacağını. Ama şimdi yoksun yar…


( O park şimdi kimsesizvirgul.gif yetim kaldı yar… Uçsuz bucaksız değil artık deniz… Damla damla yok oldu… Sevgin bitmezdi bitmedi de… Ve unutmadın… Gittin ama hayalin hala bir kabus gibi peşimde… Hani sınırsızdı sevginvirgul.gif hani bırakmayacaktın… ? Madem ölecektin; niçin bu kadar çok sevdin… ! Lanet olsun bitmiyor işte sana olan sevgim… ! )


Hani hayaller kurardık ya baş başa kaldığımızda… Bahçeli şirin bi evimiz olacaktı… Çiçekler dikecektik bahçemize. En çok da kırmızı güller… Sonra ben derdim bir kızımız olsun… adı “ Su” olsun derdin… Ben sana benzesin isterdimvirgul.gif sen de bana benzemesini… Oyunlar oynayacaktık kızımızla çiçekler arasında… Ama şimdi yoksun yar…


( Her sabah kırmızı güllerimizi sulayacaktıkvirgul.gif Kızımızla oyunlar oynayacaktık… Sen gideli güller solduvirgul.gif oyunlar başlamadan bitti yar… Şimdi her şey sana benziyor; ama ben kendimi bulamıyorum artık…! Neden beni böyle çaresizce bıraktın? Hani kızımız olacaktı ha neden gittin… ? Madem ölecektin; niçin bu kadar çok sevdin? Lanet olsun kızımı bulamıyorum... ! )


Hani masum masum bakardın ya bana… Gözlerindeki mavilikle bana cesaret verirdin… Öyle güçlenirdim ki seninlevirgul.gif sevgim daha çok kuvvetlenirdi bir tek gülüşünle… Huzur bulurdu yüreğim. Bin bir umutla bakardım Senli geleceğime… Sen yarınımdın ve “yarınlar hiç bitmeyecek bize” derdik… Ama şimdi yoksun yar… !


( Bakışların yok ya; Cesaretim katre katre tükendi… Gücüm bittivirgul.gif ben bittim artık yar… ! Umudum bittivirgul.gif sen yoksun ya artık yarınlar da yok… ! Neden beni yok ettin ha? Neden ardında bir korkak bırakarak çekip gittin… ? Madem ölecektin; niçin bu kadar çok sevdin… ! Lanet olsun yaşamaya gücüm yok artık işte… ! )


Hani bi gün sana “Seni seviyorum” demiştim… Sen de “Biliyorum bitanem” deyip gülümsedin… “ Hayır! Tam olarak ne kadar olduğunu bilemezsin…” demiştim… Söylediğimi yanlış anlayıp biraz manalı bakmıştın…“Nefesim gibisin yarim… Sen olmazsan nefessiz kalır ölürüm yaşayamam… ” demiştim. Bir anda yüzünde güller açmıştıvirgul.gif “Seni seviyorum bitanem” diyerek sımsıkı sarılmıştın bana… Ama şimdi yoksun yar… !


( Evet öyleydin… Nefesim gibiydin yarim… Şimdi gittin ya nefessiz kaldımvirgul.gif sevgisiz kaldı yorgun yüreğim… Artık ben de ölüyüm; yaşayan bir ölü… Yaşarken ölmek daha zormuş bitanem… İçim kan ağlarken sahte gülücükler yeşertmek suretimde… Sensiz her geçen gün eriyip biten yüreğimin acılarını dindirmeye çalışmak çok zormuş… ! Söylesene neden gittin ha…? Madem ölecektin; niçin bu kadar çok sevdin….? Lanet olsun Sensizim yine… ! )


Hiç bitmeyen bir yakarış artık dilimin ucunda; Madem ölecektin; niçin bu kadar çok sevdin?...
teşekkürler güzel paylaşımın için ama şuna katılmıyorum madem ölecektin niçin bu kadar çok sevdin ...
ben olsam iyiki böyle bir aşk yaşadım seni sevmek dünyadaki en büyük ödüldü benim için derdim lanet olsun unutamıyorum değil seni seviyorum seni hiç unutmadım hep sevdim her zaman da seveceğim derdim...
....aşkı bulup da kaybetmek aşkın ne olduğunu bilmemekten aşkı hiç yaşamamaktan iyidir....

angel_from_hell

cok güzeldi..teşekkürler paylaşım icin
Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ozaman ölmek için önce yaşamak gerek ...

teşekkürler...