:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: ....HaRaMSSıN BaNa...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bugün kaç gün oldu bilmiyorum tenine dokunmayalı nefesini hissetmeyelivirgul.gif kaç zaman geçti zaten bilmek istemiyorum ama bildiğim tek bir şey var o da senin yokluğununun fırtına öncesi sessizliğivirgul.gif yalnızlığı ve kafamı her sağa sola çevirdiğimde bıraktığın her anının bir acıya dönüştüğüdür. Yalanlar söyledim seni her sorana o var dedim iyi dedim güzel dedim ama her kelimemde kendimi yiyip bitirdim.

Vazgeçilmezim oldun her şeyim oldun sen yalnız benim olmadınvirgul.gifözlemim oldunvirgul.gif sen oldunvirgul.gif dön gel dedimvirgul.gif gelmedin. Gözyaşlarım içime akardı daha da tutamıyorum bir açılırsa kapakları ne set nede hiç bir kum torbası engel olamayacak seni ağlamama.

Kangren oldu kalbim hissetmiyor atışlarıvirgul.gifbakışları vede yalvarışları. İklimler değişiyor hergün hayatımdavirgul.gif derdim kahkamının ardında öylece bakıp duruyor. Kimse bilmiyor sen olduğunuvirgul.gif yaşamıyor içimde kahkahavirgul.gif sadece ifadelerdevirgul.gif o da kimse sormasın ne oldu sana diye. Bahar artık bir şey ifade etmiyor kuşlar uçmuş çiçekler açmış cemre düşmüş benim baharımda kuşlar küskünvirgul.gif çiçekler solgun ve cemreler yorgun. Çok durgunumvirgul.gif yorgunum hayalini özlemekten gelgitler var akşamlarımda sabahları zaten istemiyorum. Her güneş doğduğunda kahreden yalnızlığım yeniden karşıma dikilip bir gün daha diyor bir gün daha. Akşamlar anlıyorvirgul.gif duvarlar dinliyor kahrımı ama onlarda hiçbir şey söylemiyor yalnızlık her gün dahada boy gösteriyor. Aynalar küskün bana alışkınlar ne de olsa her sabah gülen yüzle beni karşılamaya. Bugün tutamadım kendimi vurdum en ücravirgul.gif yalnızlığın bol olduğu nasırlı sokaklara hepsi birer sille gibi indi günden güne yok olmaya yüz tutan suratıma. Ve karar verdim bugün seni sensiz yaşamaya ve karar verdim hayatımı bir ipin ucunda yaşamaya ve karar verdim kimsesiz bir kaldırım üstünde gözlerimi kapamaya ve karar verdim sensiz bir ömrün kapılarını kapatmaya.




ßiLmiyorSunvirgul.gif ßoÄžazımda DüÄžümSün!
YuтKunSam GidecekSin
YuтKunmaSam öLürüm..!
Seni bekliyor gözlerimvirgul.gifpencerenin karşısında sokak lambasına kaymış şekilde. Senin kokun geliyor uzaklardan; sensizlikle boğuşan yüreğime kadar.

Bu büyük sevdanın sonu bu şekilde olmamalıydı. Yüreğim bu kadar acıyı ve bu kara sevdanın karanlık sonunu bu şekilde işlememeliydi bütün hücrelerime. İsyan etmemeliydi sensizliğe yüreğimin sen dolu kuytuları.

Ve böyle gitmemeliydin yar hayasızca. Gidişinin ardından gözlerimden sana dalarak gözyaşları akmamalıydı her öptüğünde güller açan yanaklarıma. Dudaklarım yıllardır ismini mırıldanmamalıydı. Sonbaharın uğultulu rüzgarı bu kadar soğuk esmemeliydivirgul.gifsensiz buz kesmiş yüreğime.

Hayat bu kadar anlamsız geçmemeliydi gençliğimin dolu dizgin yıllarında. Özlem bu kadar saçma gelmemeliydi sonbaharın hüzünlü akşamlarında. Dostlukların diz boyu olduğu bu zamanlarda böylesine yalnız kalmamalıydı
hüzün dolu yüreğim.

Ve delicesine özlememeliydi yüreğimvirgul.gif gözlerim ve ellerim. Seni ölümü göze alarak beklememeliydi yüreğim sabahı olmayan bu soğuk sonbahar gecelerinde. Sabahı olmayan gecelerde kimsesiz yapayalnız kalmamalıydı bu yürek; sevdasının en doruğa çıktığı zamanlarda.

Ama yıllar geçtikçe bu sevdanın sarı yaprakları teker teker dökülecek ve o sertvirgul.gifsoğuk esen sonbahar rüzgarları onları yavaş yavaş bilinmezliğe itecek.

İşte o gün bu kara sevdanın son demi de tükenip gidecek.

İşte o zaman bu delicesine seven yürek sensizlikte verdiği mücadeleden yenik ayrılıp;yaşamavirgul.gifyaşama hevesine veda edip çok uzak diyarlara göçüp gidecek.

Sensizliğin bana kattığı ya da benden aldığı tek şey yaşamdı.



Çok güzeldi Erci teşekürler..
bu güzel yazıyı gelip bizimle paylaştıgın için seni görmek güzel..
Hiç gerçekleri bilmek istemediğim olmamıştı..Çünkü sen hiç bu kadar uzak olmadın bana..bedenin yoktu belki ama ruhunu hep taşırdım yanımda..Ne zaman elimi uzatıcak olsam hayalini gördüm karşımda,elimi tutmak için bana uzanan...Ne zaman sesini duymak istesem heyecanla dolardı içim..Minik bir çocuğun neşesine bürünürdü gözlerim...Günden güne artardı sana sevgim...Ama sahip çıkamadım ben bu aşka..ENGEL OLAMADIM ELLERİMİN ELLERİNDEN AYRILIŞINA...
Artık sen yoksun!!Şimdi bana kalan kırık kalbimle arkanda bıraktığın enkazda can vermemek için direnen anılarımı toplamak...Darmadağın ettiğin anılarımı...Bir yandan nefret ediyorum senden..Adının yerinde sana olan nefretimi taşıorum..Acı olan şu ki; BİR YANIM HALA ÖZLÜYO SENİ...
Tamam kabul deli gibi özlüyorum seni...
Karanlığa sığınmış her gece gözlerini arıyorum...Karalamam gerek artık seni..Atmam gerek bedenimden izlerini...Akıtmalıyım ruhumdan bana bıraktığın bu zehri...
Bunların hepsini biliyorum..hissediyorum,yaşıyorum...Ama ne çare hala DELİ GİBİ SEVİYORUM...yİNEDE UNUTAMIORUM!!!!