:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Thy üst Yönetimi: Uçak üçe Bölündü, ölen Yok
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[url="http://www.duygusuz.com/cikis.php?url=http://fotogaleriresimleri.haberler.com/galeri/23/thy-ucagi-dustu_b.jpg"]thy-ucagi-dustu_b.jpg[/url]
[b]Türk Hava Yollarının İstanbul - Amsterdam seferini yapan 1951 sefer sayılı Boing 757 tipi Tekirdağ isimli uçağın 135 yolcu 8 mürettebat taşıdığı ve uçağın üç parçaya ayrıldığı belirtiliyor. Uçağın İstanbul'dan saat 08.22'de havalandığı belirtiliyor. Tekirdağ isimli uçağın modelinin Boeing 737-800 olduğu öğrenildi. Uçağın pilotlarının Murat Sezer ve Tolga Özgül olduğu bildirildi. [/b]





THY Genel Müdürü Temel Kotil ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin birlikte basın toplantısı düzenledi. THY yönetim kurulu başkanı Karlıtekin, "Uçakta biri bebek 127 yolcu ve 7 mürettebat bulunduğunu belirterek şöyle dedi:

"Uçağın kaptan pilotu Hasan Tahsin Arısan'dır. Kaza ile ilgili yapılan araştırmalara göre, hava koşullarında ters bir durum görülmemiştir. Uçağımız üçe ayrılmıştır. Ön tarafta bir problem yok ve bu kısımda bulunan yolcularımızda da sıkıntı yoktur. Sıkıntı uçağın kuyruk kısımında bulunuyor. Yaralılar da bu bölgeden çıkarıldı. Bize ulaşan herhangi bir ölü haberi yok. Uçağın tahliye işlemi tamamlandı"
-KOTİL'İN SÖZLERİ-
THY Genel Müdürü Temel Kotil,de şu bilgileri verdi: "127 yolcu vardır. Uçağa binmeyenlerle 135'di. 7 mürettebat vardı. Hava koşullarında bir sorun görünmüyor. 500 metre kala piste erişemedi ve ondan önceki alana indi. Üçe ayrıldı. Ön tarafında bir sıkıntı yok. Arka bölümde yaralanma var. Bir ölüm olayı yok. Her türlü bilgi ve belgeyi kriz merkezinde incelendi. Bakımlarda bir sorun saptanmadı. Yolcu yakınlarına da yardımcı oluyoruz ve birinci elden bilgilendiriliyorlar. 20 yaralı olduğu bildirildi ama son bilgi değil. Çok hızlı bir şekilde tahliye yapılmıştır. Bu konuda mürettebatımız başarılı olmuştur. Kaptan pilotumuz Hasan Tahsin bey 1975 Hava Harp Okulu mezunudur. En tecrübeli kaptanlardan biridir. Olaydaki başarı da bunu göstermektedir. Yolcu yakınları için uçağımız hazırlanıyor. Ne zaman kalkacağı ilan edilecek."
Ölen kimsenin olmaması büyük mucize gerçekten...
mucize RaBBim Korumuş hepsini Sad..
Hollanda'nın Amsterdam Havalimanı'nda düşen THY uçağındaki kabin ekibinden Hasan Tahsin Arısan, Olgay Özgür ve Murat Sezer'in hayatını kaybettiği belirlendi.

THY'nin İstanbul-Ankara seferini yapan "Tekirdağ" isimli uçağında görevli kabin ekibinden 3'ünün hayatını kaybettiği açıklandı. Hayatını kaybeden görevlilerin isimleri şöyle; Hasan Tahsin Arısan, Olgay Özgür ve Murat Sezer. Öte yandan, yolcu yakınları THY'nin tahsis ettiği bir uçakla Amsterdam'a gitti.


Malasef ki ölen olmuş Sad: Allah Rahmet eylesin Sad:
ve abLam şimdi öğrendim dokuz ÖLü varmış Sad aLLah rahmet eyLesin Sad:
amin leylam Sad:
Buruk aci..

Allah rahmet eylesin, kalanlara sabir versin, durumu kotu olanlarada acil sifa...
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin leylam Sad:

yaw abLam öLecezde hepimiz aLLah böLe öLümLer nasip eyLemesin yaw Sad çok acı çokk

aLLah kaLanLar sabır ihsan eyLesin .. Sad
bugün öğLe arası duyduk teLefonda radyodan ben ilk basta 3 e ayrıldı deniLdiğinde abartLıodur diye düsünmüştüm :S cok üzüLdüm ya :S
aLLah rahmet eyLesin geride kaLanLara sabır versin