:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Doğan Grubunun Foyası Meydana çıktı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
19148.jpg
Hürriyet'in foyası meydana çıktı
15 Şubat 2009 / 11:50
Tunceli Valiliği'nin yaptığı sosyal yardımları seçim yardımı diye diline dolayan ve yardımların kesilmesine sebep olan Doğan grubunun foyası meydana çıktı.

Çünkü grubun amiral gemisi sayılan Hürriyet'teki bir haber grubun zaten bilinen rengini daha da belli etti. Gazete, CHP'li belediyenin alenen yaptığı seçim yardımlarını okuyucularına Kurban Bayramı erzağı olarak sundu.

İşte o haber:

CHP'nin 50 bin erzakı hazır

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Kurban Bayramı'nda yardıma muhtaç ailelere vermeyi hedeflediği, ancak ihaleye itiraz nedeniyle geciken toplam 2 milyon lira maliyetli 50 bin erzak paketi, tek tek hazırlanmaya başladı.

Yerel seçimlere 45 gün kala henüz dağıtımı başlamayan erzak paketleri, Türkiye genelinde tartışılan AKP'nin kömür, alışveriş çeki ve para yardımlarıyla rekabet edecek. Büyükşehir Belediyesi erzağında 1 litre zeytinyağı, 2 kilo pirinç, 2'şer fiyong ve burgu makarna, 2 kilo toz şeker, 2 kilo un, 1 kilo çay, 1 kilo salça, 2 kilo kuru fasulye, 1 kilo kırmızı mercimek, 1 kilo yeşil mercimek, 2 kilo nohut, 2 kilo bulgur yer alıyor.

hurriyet.jpg<
Güzel yurdumda bunlar olağan şeyler haline geldi Smile
Zaten rengi belli değil miydi ? Big Grin