:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unutmadım..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Uqruna şiirler yazdıqım, uquruna inandıqım, kalbime ismini verdiqim sevda.. Çıkıp her yerde adını haykırasım var.. SEVİYORUM'DAN ÖTESİ var.. Yüzüne baktıqımda içime sıqdıramadıqım duyqular var. ßende sen var.. Senin kokun sinmiş tenime. Gözlerinin renqini, o qüzel qamzelerini aynaya her baktıqımda qörüyorum. Veda ederken salladıqın eli, aqladıqın zaman dökülen yaşlarını yazdım kalbimin bir tarafına unutamıyorum..
Ne kadar zormuş meqerse unutmak ve sen ne kadar qüçlüymüşsün yada ben ne kadar qüçsüzmüşüm unutamadım, unutamıyorum.. ßelkide basitim çok basit acınacak durumda, belkide sen basitsin çok basit, deqerli şeyleri kenara itecek kadar.. Ama sana o kadar qüzel şeyler adamışken, uqurum demişken, basit diyemiyorum. Sana yazdıqım şiirlerde basitleşir belki o zaman. Seni ne yaparsan yap kötü biri olarak qörmüyorum. İşte adını koyamadıqım duyqu bu.. Herşeye raqmen seni seviyor olmam, aşk desem deqil, sevgi desem deqil dahada ötesi ame ben berisinden sana SENİ SEVİYORUM, SANA AŞIÄžIM diye haykırıyorum.. ßelkide sen duymuyorsun..

2d2db56341416098em9yz11ns1.jpg
Yüreğinesağlık paylaşımın için tşk...
Çok güzeldi yüreğin dert görmesin...
Sağolun (:
güzel yazı teşekkürler Big Grin
Rica ederim.. Sana ßiraz komik geldi sanırım (:
Güzel yazmışsın canım...O güzelim yüreğine sağlık..
Herşeye raqmen seni seviyor olmam, aşk desem deqil, sevgi desem deqil dahada ötesi ame ben berisinden sana SENİ SEVİYORUM, SANA AŞIÄžIM diye haykırıyorum.. ßelkide sen duymuyorsun..

Rüya güzeli ellerine yüreğine sağlık çok çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık.
Yüreğinden sevgi eksik olmasın.
yüreğine sağlık[url=javascript:add_smilie(":alkis:","smid_22")]alkis.gif[/url][url=javascript:add_smilie(":alkis:","smid_22")]alkis.gif[/url]
BeLkide biqun seni duYar =)
Sayfalar: 1 2