:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lopezin poposu hastanelik etti :D (allahım ya yarım akıllılar iste)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
18964.jpg
Lopez kalçası hastanelik etti
12 Şubat 2009 / 00:42
Kalçalarına silikon yaptırdılar şimdi ölüm döşeğindeler.

Kalçalarıyla ünlü pop şarkıcısı Jennifer Lopez'e benzemek isteyen iki arkadaş komalık oldu. Sahte bir doktor tarafından kalçalarına silikon enjekte edilen kadınlar hastanede yaşam mücadelesi veriyor...

Güzelliğin sembolü olarak dergilerin, gazetelerin baş sütunlarını süsleyen ünlü yıldızlar kimi zaman zayıflıklarıyla kimi zaman da yüz hatlarıyla insanların olmak istedikleri kişi haline dönüşüyorlar. ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Andrea Lee (30) ve Zakiya Teagle (33) isimli iki yakın arkadaş kalçalarıyla tüm dünyada üne kavuşan Jennifer Lopez'e benzeyebilmek için bıçak altına yattı. Kalçalarının Lopez gibi dolgun ve büyük olmasını isteyen Andrea ve Zakiya, Sharhonda Lindsay isimli sahte doktora kendilerini teslim etti.

DOKTOR KAÇTI

Operasyon sırasında Hydrogel isimli bir endüstriyel silikon kullanan Sharhonda, iki hastasının da rahatsızlanması üzerine kayıplara karıştı. Yetkililer Andrea'nın böbreklerinin vücuduna enjekte edilen silikon yüzünden iflas ettiğini ve komaya girdiğini söyledi. Zakiya'nın da organlarının işlevini yerine getiremez hale geldiğini ifade eden uzmanlar genç kadının da Andrea gibi komada olduğunu belirtti.

ENDÜSTRiYEL SiLiKON

Polis sahte doktor Sharhonda'nın ofisinde plastik bir kap içerisinde endüstriyel alanda kullanılan kimyasal karışım buldu. Yetililer 300 dolara operasyon yapan sahte doktoru yakalamak için operasyon başlattı.
akıl var maNtık var ya 300dolara esretik mi olur g.zekalılar Big Grin