:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Neden
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben buranın iyi bir site olduğunu biliyorum ama siz buna layık değilsiniz çünkü siteye girdiğimden beri sadece 3 kişi yorum yaptı neden ayrımcılık yapıosunuz hoşçakalın siteden ayrılıyorum:kizgin::kizgin::kizgin:
aaaa...
nereye yaa ben daha yeni geldim ve benide sen karşıladın...
olur mu şimcik ama böle pes edilmezki kuzum...
işleri vardır... eminim görünce cewap yazarlar...
böle şeyler olur hep... =)=)=)
nireeee gidiosun....
(bende çok mu çabuk motive oldum ne Big Grin )
cnm ama haksızlık
ne haksızlık cnmcım...
yani böle şeyler olur hep...
sen gönlün ne istiyosa onu yap Wink
kaçma gitme cnm...
Tabiki öle kasıtlı bir şey olmaz bu tamamen sitede bulunulma durumu ile ilgili
Size yada bir başkasına karşı bi ayrımcılık yapılma durumu söz konusu olamaz çünkü hiç bir yeni geleni tanımıyoruz ki tanımaya çalışıyoruz sadece
Siz sanırım yanlış anladınız .
Burada herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Gitmek istiyorsanız ise size hayatınızda mutluluklar dilerim şahsım adına .
Sağlıcakla kalın ....
Üyelerimiz 24 saat online olmuyor ki anında yorum yapılmasını bekliyorsunuz.
Henüz yeni bi üyesiniz sohbetlere katılıp, konulara yorum yazarak tanışıp kaynaşmaya ne dersiniz. Sadece konu açmakla olmuyor.

Kesinlikle bir ayrımcılık yapmıyoruz sitemizde, böyle birşeyin söz konusu bile olamaz.

Gidip gitmemeniz hakkında birşey diyemem nede olsa sizin kararınız, zorlada güzellik olmaz.

Sitemizde vakit geçirdikçe eminim fikrinizde değişecek.

Smile
Şeyy bana cevap vermek düşmez ama bence ayrım yapılmıyor diğer üye arkadaşlar eminim meşgul oldukları için cevap veremiyor olabilirler çünkü bende üyeliğim başladığı tarihte bayramdı ama kimse yorum yazmıyor diye siteden gitmeyi düşünmedim emin olun dışlanmak gibi birşey söz konusu bile olamaz bence cevap vermekte haddim değil.
ada Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar ben buranın iyi bir site olduğunu biliyorum ama siz buna layık değilsiniz çünkü siteye girdiğimden beri sadece 3 kişi yorum yaptı neden ayrımcılık yapıosunuz hoşçakalın siteden ayrılıyorum:kizgin::kizgin::kizgin:


nie zoruna mı gitti sen milleti kandırıken iiiyiii adaymış 19 yaşındaymış yok 3 kişi yorum yaptı die siteden ayrılcakmış ayrılırsan ayrıl beee burası başında yazdığı gibi dostluk we arkadaşlık sitesi.benim bildiğimde dosta we arkadaşlara yalan söylenmez gizem hanım
Smile Smile Smile ........
Bencede Herkez senin mesajına yazmak zorunda değil hem istersen bak duygusuz malikanesinde duygusuz restaurantına asyanın kinede kimse bişey yazmıyordu ben bi yazdım 105 yorum oLdu ? Çok istiosan ggidebilirsin bizim kaybedecek bişeyimiz yoK senin kaybedeceklerin varr..!
Sayfalar: 1 2