:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Liseli kıza erkek arkadaşından aşk tuzağı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde lise öğrencisi bir genç, sınıf arkadaşı kızla birlikte olduğu sırada, 2 arkadaşına gizlice çektirdiği görüntüleri internette yayınladı. Cinsel içerikli görüntülerin ortaya çıkmasının ardından genç kız, töreye kurban gitmemesi için devlet tarafından korumaya alındı. Olay, Viranşehir'de 2.5 ay önce meydana geldi. İddiaya göre, Viranşehir Lisesi T.Ö. (17), sınıf arkadaşı olan 16 yaşındaki E.K. adlı kıza ilgi duymaya başladı. Genç kızın da karşılık vermesi üzerine, kimsenin olmadığı sırada bir eve götürdüğü E.K. ile birlikte oldu. T.Ö.'nün isteğiyle önceden eve girerek saklanan 2 arkadaşı, ikilinin görüntülerini cep telefonuna kaydetti. T.Ö. daha sonra görüntüleri internette yayınladı. Olayın duyulmasının ardından T.Ö ile 2 arkadaşı gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan 3 lise öğrencisi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DEVLET KORUMAYA ALDI
Porno tuzağı kurbanı E.K, ailesi tarafından töre uğruna öldürülmemesi için 2.5 aydır Şanlıurfa Valiliği Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde koruma altında. Talihsiz kızın babası H.K. ise yaptığı açıklamayla şaşkınlık yarattı. Kızının, birlikte olduğu kişi ile evlenmesini isteyen baba, "Namusumuzun temizlenmesi için kızımın, o gençle evlenmesini istiyorum" dedi.
ya o kadar dizide filmde bu yaşananlar çok normalmiş gibi gösterilirse, gençler namustan habersiz gibi lanse edilirse doğal olarak bizler gençler de bunu doğal karşılarız ama Türkiye daha böyle şeylere hazır değilki...farkındamısınız bilmiyorum ama bütün osmanlı padişahları her daim duayla inançla bi yerlere gelmiş asırlarca dünyaya hükmetmişler...şimdi amaçları en büyük silahımız inancımızı dini gerekliliklerimizi yitirmemizi sağlamak sanırım başarmaya yakınlar....haber için teşekkürler