:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 6 askerimiz trafik terörüne kurban
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Acı haber bu kez Gölcük'ten geldi. 6 askerimiz trafik kurbanı. İşte korkunç kazanın ayrıntıları

Gölcük Donanma'da görev yapan 6 askerin içinde bulunduğu bir araç önünde bulunan kamyona hatalı sollama yaptığı sırada kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Aracı son anda fark eden ve biranda panikleyen kamyon şoförünün de direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine aynı noktadan askerlerin bulunduğu aracın üzerine düştü. Araç içinde sıkışan 6 asker hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 23.30 sıralarında Gölcük D130 Karayolu Değirmendere çıkışında meydana geldi. İçinde Gölcük'teki Donanma'da görevli 6 askerin bulunduğu 34 TE 624 plakalı Rover marka araç, önünde bulunan 16 AP 690 plakalı radyatör yüklü Ford marka kamyonu hatalı sollamaya çalıştığı sırada kontrolden çıkarak, 10 metre yükseklikten şarampole uçtu.

Aracı son anda fark eden ve biranda paniğe kapılan kamyon şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybederek, aynı noktadan içinde askerlerin bulunduğu aracın üzerine devrildi. Araç içinde sıkışan askerlerin tamamı hayatını kaybederken, kazadan yaralı olarak kurtarılan kamyon şoförü hastaneye kaldırıldı. Bu arada Toksoylar Sitesi önünde park halinde bulunan 2 araç da meydana gelen kaza nedeniyle hasar gördü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.