:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Havalar ısınacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne ve Çanakkale ile İzmir'in kuzey ilçeleri yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis bekleniyor.

Hava sıcaklığı yurt genelinde 1 ila 3 derece artacak.

Rüzgar genellikle güney ve güneydoğu, güneydoğu bölgelerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne ve Çanakkale çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Güneyinde bu sabah saatlerinde sis görülecek.

Ege: Az bulutlu, kıyıları ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde İzmir'in kuzey ilçeleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Bu sabah saatlerinde iç kesimlerinde sis görülecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, batısı zamanla parçalı çok bulutlu geçecek. Bu sabah saatlerinde Göller Yöresinde hafif sis görülecek.

İç Anadolu: Az bulutlu, zamanla batısı parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görülecek.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis görülecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görülecek.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görülecek.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte doğusunda hafif sis görülecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

haritatahminkucukgun1.gif

haritatahminkucukgun2.gif

haritatahminkucukgun3.gif

haritatahminkucukgun4.gif

haritatahminkucukgun5.gif