:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Belki bir gün ..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Beni bıraktığın anı hatırlıyorsun değil mi ? Karşında saf,masum ve daha çocuksu duygularıyla duran bir kız duruyordu.
Sen hala arkanda bıraktığın kızın öyle olduğunu düşünüyorsun.. Yanılıyorsun. O kız büyüdü,hemde senin sayende. Sen farkında değilsin belkide ama birzamanlar senin için herşeyini feda etti o kız.. Gerçek aşkı yaşadığını sandı belkide. Ama sen ne yaptın ? O kızı ardında bırakıp döndün arkanı gittin. Şimdi sanıyor musun ki o kız seni affetsin? Ya da sanıyor musun ki hala seni bekliyor olsun ?
Sen herşeyi kaybettiğin gibi o kızı da kaybettin.. Kazanamadan hemde. Bir daha böyle sevileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun beyefendi. O kız sana, senin hak ettiğin sevgiden fazlasını verdi. Sen sevilmeyi haketmiyordun aslında.
Fakat o kızın sevgisini küçümsedin. Şimdi bekle bakalım,belki öldüğün zaman çıkar seni o kadar sevecek insan.
O kız artık sana acıyor. Çünkü etrafındaki herkesi kazanamadan kaybediyorsun,çünkü sen kalbini değil,olmayan beynini dinlemeye çalışıp hep yanlış yola sapıyorsun.
Belki bir gün doğru yolu bulur ayakların.
Şimdi sanıyor musun ki o kız seni affetsin? Ya da sanıyor musun ki hala seni bekliyor olsun ?"
O kız büyümüş şimdi. Sen öğretmişsin ona güvensizliği.Kimseye güvenilmemesi gerektiğini. Sen öğretmişsin ona sevginin ağır bedellerini.Yokluunda gözyaşı akıttığı gecelerde büyümüş o küçük şımarık kız. Öğrenmiş birinin ellerine tutunmadan yürümeyi. Yalnızlığın aslında en sahici dost olduğunu öğrenmiş.Ve Senin ne pislik bir adam olduğunu kazımış aklına. Bir zamanlar küçük gördüğün küçük kız. Büyümüş! Aşık olup kendini küçültmeyecek kadar büyümüş!